Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malibu69

Proszę o pomoc ...

Polecane posty

Gość Malibu69

Mój angielski jest na poziomie przed-sredniozaawansowanym i niestety nie potrafię przetlumaczyc emaila na którym bardzo mi zalezy. Nie chodzi mi o doslowne tlumaczenie -slowa po slowu tylko tak ogólnie... bardzo prosze :( Mozliwa jest ta wysyłka w koncu czy nie bo ja juz zagubiłam sie troszke.. YES! We ship to most international destinations. Shipping options may vary depending the delivery restrictions in your country. Not all shipping methods may be available. Exact shipping prices are unknown until you proceed through the checkout process. Additional fees such as taxes, duty, or brokerage may be requested upon delivery or billed in the future from UPS and your local customs department. eFashion Solutions is not responsible for any of these costs. Tracking numbers are only available for UPS delivered packages We ONLY ship to the following countries: *This list is subject to change at any time. no i jest na tej Liscie "Poland" Z góry dziękuję...

Gość prosze
OTO TLUMACZENIE: TAK! Przesylamy do wiekszosci miedzynarodowych adresow. Opcje przesylki moga sie zmieniac w zaleznosci od restrykcji/zasad w Twoim kraju. Nie wszystkie mozliwoscie przesylkowe moga byc dostepne. Dokladne ceny przesylek sa nieznane do czasu przejscia procedury checkout. Dodatkowe koszta takie jak podatki, clo, prowizja moga byc dochodzone po dostarczeniu przesylki lub w przyszlosci z UPS lub miejscowego departamentu. Fashion Solutions (prawdopodobnie jakas nazwa wlasna) nie bierze odpowiedzialnosci za zadne z powyzszych kosztow. Numer lokalizacyjny paczki jest dostepny tylko dla paczek dostarczanych przez UPS. Przesylamy tylko do nastepoujacych krajow: Nie ma za co :)

Gość Malibu69
Bardzo, bardzo, bardzo dziekuje :):)