Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość here i am

co mam zrobić?poradzcie proszekobietymężczyzni

Polecane posty

Gość here i am

Jakis czas temu poznałam bardzo fajnego kolege.Rozmawiałam z nim niemalze o wszytskim,taki prawie przyjaciel,wiele mi pomogły wspólne rozmowy,skarb.Znajomosc na poziomie,ale nagle cos sie popsuło,wakacje,wyjazdy jego i moje(osobne rzecz jasna)nowi znajomi itd.Cos nas "rozdzieliło"a to praca,obowiazki ,dom. Nie wiem dlaczego,ani on,ani ja sie nie odzywamy do siebie,ale dlaczego?potzrzebuje go,wspólnych rozmów,zwyczajna znajomosc.Moze to ja troche przesadziłam,bo tez nie byłam do konca fair w stosunku do niego,czsami byłam wobec niego obojętna.Brakuje mi go,wsparcia. Chciałabym sie do niego odezwac,ale czy on wtedy nie odbierze tego,ze sie narzucam?i przychodze tylko,jak czegos mi potrzeba?b.go lubie i on ponoc mnie tez,ale jednak on sie nie odzywa,wczesniej to on zawsze pierwszy sie odzywał,brakuje mi tego strasznie.Nie chce konczyc tej znajomosci.Odezwac sie?czy ktos ma podobnie?

proponuję iśc na dział forum: Życie uczuciowe, bo tutaj mamy większą specjalizacje w sukienkach i dodatkach slubnych

Gość dejzi69
i pokazywaniu fotek ze slubu na nk:)hehe.