Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Direttore

KIEROWCO... nie bądź bezmyślny....

Polecane posty

Ciarrry mnie przechodzą, jak to oglądam, ale ten filmik dał mi dużo do myślenia... W zeszłym roku, z powodu czyjejś bezmyślności właśnie zginął mój kolega, zostawił malutkie dziecko... nie z jego winy, a jednak zapłacił za to cenę najwyższą. Od tamtego czasu coś się zmieniło w mojej głowie...

Ja nie panikuję.... Czy ludzie się zmienią? Nie sądzę... jest coraz gorzej----> wystarczy spojrzeć na policyjne statystyki.

Gość no tak milion fotoradarow
lepiej kupic i poustawiac zamiast kawalka autostrady wybudowac ;/ jakie drogi tacy kierowcy

Zaraz zrobię stronkę z fotkami z wypadkó. Mam parę fotek robiących wrażenie. Każdy taki skur.wiel, pirat drogowy powinien być zmuszany do oglądania tego.

Gość fd
Wolę tego nie oglądać... :( Pewnie dużo tam krwi i innych drastycznych scen...

Zgadza się- film nie należy do łagodnych.... Ale trafia tam, gdzie powinien.... oto w tym chodzi.

Te fotki, może niektórym bezmyślnym kierowcom przemówiłyby do rozumu. Mnie debile już 3 razy chcieli przejechać na pasach. 2 x na zielonym świetle dla pieszych i raz jak były zepsute światła. samochody się zatrzymały, ja przechodziłem, a jakiś debil wyprzedzał je na pełnym gazie, aby zdążyć się wcisnąć na skrzyżowanie. Przejechał mi tuż przed nosem, ułamek sekundy i byłbym potrącony.

Byłam w tym roku na wakacjach na Wyspach kanaryjskich.... i zostałam mile zaskoczona tamtejszą kulturą jazdy... KAŻDY kierowca przepuszcza pieszego na pasach. Szok normalnie. Tylko w Polsce takie gnoje, idziesz na zielonym, a oni jeszcze pretensje do ciebie mają, że im na drogę wchodzisz.... Nie wiem od czego to zależy, chyba od mentalności... bo jak inaczej to wytłumaczyć (?) A może właśnie takie zdjęcia powinny być częściej pokazywane, chociażby na kursie prawa jazdy. Przecież 85% uczęszczajacych na taki kurs to 18-latkowie, którzy mają w głowie popisy, popisy, popisy= brak rozsądku; wyobraźnii.

Gość iksowata
u nas jest beznadziejna menatlknośc... widze to u moich rowieśników...20 latków :o "co tak wolno jedziesz? no masz wolną drogę daj gazu!!" albo się przechwalają gdzie i jaką prędkość jechali.... Albo się koleguję z debilami albo taka już jest ta młodzież ... przypadki z życia: dziś mi się kolega ze szkoły żali że policja to skurwiele , zabrali mu na 2 lata prawo jazdy, ze to ostra kara...jechał po pijaku :o a miesiąc wczesniej miał wypadek na motorze bo jechał za szybko i po pijaku...cudem nie miał zadraśniecią ani nikogo nie zabił...ale motor na złom... Mój drugi znajomy ucieka przed policją...jechał po pijaku...potrącił jakąs babe która ma wstrząs mózgu...:o Ostatnio kolega do mnie "wiesz jecgaliśmy po wioskach ponad 120km...jaki odlot...wracaliśmy z imprezy" Ostatnio moi znajomi zgineli w drodze z imprezy do domu.... W naszym kraju są beznadziejni kierowcy i kultura jazdy...:o

Gość weeee gdfj t
poruszajacy filmik i smutny:(

Gość a gdzie jest link
czy ktos moze podac link do tycg zdjec od pomawiacza???

pomawiacz - Twój post do zdjęc z wypadku zostal skasowany.Kazde ponowne wklejenie tego równa sie wykasowaniu 50 twoich postów.

moderetta pomawiacz - Twój post do zdjęc z wypadku zostal skasowany.Kazde ponowne wklejenie tego równa sie wykasowaniu 50 twoich postów. moderetta dlaczego? Przecież uprzedziłem, że są tam drastyczne sceny. Nawet Policja zaczyna kierowcom pokazywać takie zdjęcia. Chcesz, aby było więcej nieszczęść i śmierci? A jakby jakiś pirat tak zabił kogoś bardzo Ci bliskiego? Wtedy twoje zdanie zmieniłoby się o 180 stopni. Sama byś chciała, aby kierowcom pokazywać dosadnie skutki ich brawury. NIe złamałem, ani jednego punktu regulaminu. Myslę, że przekraczasz swoje kompetencje. Proszę odpowiedz mi dlaczego usunęłaś moją wypowiedź, oraz dlaczego bezpodstawnie i niezgodnie z regulaminem grozisz mi, że usuniesz 50 moich postów. Proszę odpowiedz mi, co było przyczyną usunięcia postu? Dlaczego link autora tematu nie został usunięty?