Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*aAa*

Dziewczyny mozecie mi polecic cos na poprawe apetytu u dziecka

Polecane posty

dziewczyny poradzcie cos bo zwariuje juz nie mam sily z tym karmieniem Synek ma 21 miesiecy i prawie nic nie je Sniadanie i kolacje zje a w ciagu dnia nic nie bedzie jadl Zrobilam wszystkie badania i jest ok

Witam Ja podawałam synkowi Multi Sanostol, tez był strasznym niejadkiem. Teraz ma 27 miesięcy i chyba tak naprawde SAM musiał \'dojrzec\" do tej decyzji aby wołac jedzenie. Wczesniej gdybym ja mu nie podawala (czasami na siłe) nie jadl by nic , od kilku miesiecy upomina sie , i zjada wszystko , co mnie oczywiscie ogromnie cieszy. Duzy wplyw na to podejrzewam miała zmiana klimatu (wczay nad morzem i w górach)od tamtej pory synek zamienil sie z niejadka w jadka :) Pozdrawiam

mam nadzieje ze u nas tez kiedys wszystko sie zmieni ,najgorsze jest to ze ja sie czuje winna ze on nic nie je:-(

Gość a czy synek pije
mleko modyfikowane? jesli tak to duzo? W Anglii np po roku kaza przejsc na zwykle krowie, bo ponoc modyfikowane moze hamowac apetyt.

Gość apetizer
to taki syrop z misiem. U mnie zadziałał w ciągu 2 dni:D. Teraz już nie musimy używać..