Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzuta guma

Najgorsze to byc oszukiwanym..

Polecane posty

Gość wyzuta guma

Przeciez ja wiem ze ma kogos innego... Czemu on klamie? Czemu on mowi ze wszystko jest ok a ja widze ze nie tak.. Czemu mowil ze bedzie robil wszystko zeby mnie nie skrzywdzic a teraz mi zadaje taki bol.. :( Nienawidze..

Gość bo nie ma jaj
Woli kiedy Ty to załatwisz:O powiesz koniec definitywnie a on odejdzie z czystymi rękami :O i potem będzie miał otwartą furtkę jak mu z tamtą nie wyjdzie...

Gość ty o tym chociaż wiesz
i jeśli on lubi na dwa fronty i nie chce roziwązać tej sytuacji, to ty musisz cos z tym zrobić i im predzej, tym lepiej dla ciebie!

Gość do bo nie ma jaj
hehe masz racje u mnie tez tak bylo....

Gość
Albo w jedną albo w druga-niech sie koles zdecyduje albo go zostaw bo ewidentnie nie jest ciebie wart.

Gość do bo nie ma jaj
Moj poznal laske po naszym cichym bardzo ciezkim dniu.Potem ze mna nadal byl ale juz tak na sile.Niby sie staral naprawic a oddalal sie coraz bardziej.Z tamta sobie krecil,ode mnie sie oddalal az w koncu peklam i odeszlam...dowiedzialam sie ze jest z inna od niego a on do mnie z morda: przeciez ty zerwalas:P swinia

oszukuje Cię dlatego, że mu na to pozwalasz co to za paranoja, że wiesz, ale nadal w tym tkwisz???

Gość masz tylko to..
na co sama sobie pozwolisz :O wiesz że Cię kłamie i godzisz się z tym :O a on i tak prędzej czy później zniknie z jakąś panną :O