Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexi_Fleksi_

Na tym topiku opowiadamy sobie kawały xD ZAPRASZAM *

Polecane posty

Gość Sexi_Fleksi_

Gość markov
kawal o dwoch takich co ukradli .....

2. - Chciałbym kupić biustonosz dla żony. - Który numer? - 57 - 57?! Jak pan to zmierzył? - Swoim kapeluszem. 3. Rozpoczyna się msza polowa. Nagle z namiotu dowódcy rozlega się gniewny okrzyk: — No gdzie się ta k.....a podziała?! Ksiądz posyła żołnierza—ministranta, aby sprawdził co się dzieje. Po chwili ministrant wraca i melduje: — Pan pułkownik nie może znaleźć książeczki do nabożeństwa. 4. Mąż zwraca się do żony: — Kochanie, ty masz oczy jak szyby naftowe. — Takie płonące? — Nie, takie zaropiałe. 5. Spotyka się dwóch kolegów. — Cześć Franek, z czego sie tak cieszysz? — Wracam właśnie z dworca, odprowadziłem teściową do pociągu. — A dlaczego masz takie brudne ręce? — Bo z radości poklepałem lokomotywę 6. — Jestem żonaty od trzydziestu lat i wszystkie wieczory spędzam z żoną... — Prawdziwa miłość? — Nie, reumatyzm.

9. Sprzeczka małżeńska. — Ty nigdy nie byłeś mi wierny! — oskarża męża żona. — A ty byłaś mi wierna? — Oh, bardzo często! 10. Mąż w kolejnych latach trwania jego udanego związku z żoną tak mówi do niej gdy przechodzą przez jezdnię: 1. Uważaj kochanie, jedzie samochód. 2. Uważaj jedzie samochód. 3. Maryśka, jedzie auto! 4. Nie widzisz auta?! 5. Jak żeś ślepa, to właź pod koła. 11. — Jeżeli już mnie nie kochasz Staszku, to wracam do mamy... — Nie trzeba. Zostań. To już raczej ja wrócę do żony. 12. Rozmawiają dwaj koledzy w wojsku: — Jaki jest twój ideał urody kobiety? — 110 cm wzrostu i płaska głowa. — 110 cm to rozumiem, bo sięga ci akurat do pasa. A dlaczego płaska głowa? — Żeby można było piwo postawić. 13. Przychodzi baba do lekarza: — Panie doktorze, pięć lat temu polecił mi pan znakomity środek przeciwko reumatyzmowi — miałam unikać wszelkiej wilgoci... — I już pani reumatyzm nie dolega? — Nie. — A co panią do mnie sprowadza? — Chciałam się spytać, czy mogę się już wykąpać.

14. Przychodzi baba do lekarza: — Panie doktorze cierpię na dwie groźne choroby: piję jak koń i żrę jak krowa... — Proszę się rozebrać. Lekarz zbadał pacjentkę i mówi: — Stwierdzam u pani jeszcze trzecią dolegliwość. Jest pani brudna jak świnia.

Gość sexi_flaksi xD klon
przychodzi baba do lekarza , a lekarz tez baba