Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

dzieki Irenko za cenna radę,chyba tak zrobie,czy mam to mówic ze złoscią czy delikatnie??

kaha nie ze złością nie nie, tak z wyrzutem troszke, ze zmartwieniem, z żalem, że przecież jakbyście oboje chcieli to byłoby lepiej... a z tym puszczaniem na piwko, to nie jest tak do końca, żebys mu powiedziała a idz sobie co mi tam... moze zaproponuj mu żebyście razem gdzies poszli... tylko to musi byc tak sprytnie zagrane... musisz miec sporo argumentów \"za\" żeby Ci nie wymyslał wymówek!!!! żeby po prostu przegrzał ta rozgrywkę :-)

moj luby walsnie jest dostpeny na gg:-O ale ja jestem na niewidocznym i nie mam zamiaru sie odzywac....on wie ze jestem bo wie mam gg w pracy:-D ale nie bede nic pisac.....

sexy nic nie pisz!!!!!!!!!!!!! ale fajnie by było jakbys ustawiła na gg jakis opis wskazujący na twój DOBRY humor :-D

juz go nie ma:-D pewnie myslal ze zrobie sie dostepna i sie odezwe hehe o nie...:-P Zrobilam taki :" praca i nauka.....8dni:-) " jesli widzial to dobrze:-)

a jak bedzie chciał iśc sam bo ostatnio obiecał koledze ze wkońcu sie wybiora na piwko za to że mu załatwił robote,a wiem ze na sto procent ten kolega pojdzie sam (tez jest zonaty)ale ona z nim nigdzie nie chodzi. To co zrobić?Najbardziej mnie to wkurza ze widzimy sie tak rzadko a on jeszcze chce gdzies sam wyjsc totalna olewka wobec rodziny.

Kaha musisz mu powiedzieć to co w ostatnim zdaniu napisałaś... ale nie z pretensjami,tylko z takim smutkiem, czy coś... a jak bedzie tak motywował wyjście z kkumplem, no to chyba nie bedzie wyjścia jak go puścic, ale nastepnym razem nie odpuść!!!!

Kaha>> a może powiedz mężowi żeby jego kolega zaproponował swojej żonie żebyscie w czwórkę poszli?? On sie rozerwie,Ty się rozerwiesz i jeszcze oni też a czas spędzicie razem;)

Uni mnie się kończy akurat czas pracy i szykuje sie do wyjścia :-) poza ty ja tez mam często takie wrażenie z sama sobą :-)

ale dziewczyny gadacie zaraz wyjdzie , że każda ma takie wrażenie , przestancie ;) ja zaraz obiad jem , a potem się szykuję do wyjscia na drinka (tzn. teoretycznie na piwko ale nie lubię piwa :P ) :)

Witam dziewuchy zołzuchy :D:D:D:D Ech ja w ogóle nie pije abstynent sie ze mnie zrobił i do tego siedzimy z Uni ostatnio tak cicho na lekcjach że sama siebie nie poznaje:P:P :D:D Ech Sexy lady tez uwazam że powinnas się zająć czymś na siłe. Powychodź sobie z kumpelkami na spacery piwko itp. rozumie sie imprezki :P poczytaj coś dasz rade mądra z Ciebie laska i Wiem, że się nie bedziesz zadreczać gnojkiem 3 mam kciuki 😘

A co tu tak pusto?? Juz sie przyzwyczaiłam że musze sporo nadganiac a tu zonk :P haha:D

Gość olejzpierwszego
faceci nie kochaja zołz czy jak to sie tam odmienia... wola normalne... zreszta jesli czytacie takie topiki na forum pelnym zdolowanych bab to spodziewacie sie ze to naprawde dziala ??

Olejzpierwszego hahaha :P nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz pojęcia ;) Zołza znaczy się pewnie myślisz kobieta niedobra, zła , mściwa, wredna, paskudna? :D Tak i peeeełno tu zdołowanych bab, tak naprawdę wszystkie mamy depresje :D I wierzymy , że działa , wierzymy w magie , bo tu czarujemy haha ;] \" pełno tu bab...\" czyli zakładamy , że jesteś facetem ... wiec co robisz na kobiecym forum ?? :D

Gość bleblabla
to ja poproszę o to dzieło, może pomoże mi stanąć na własnych nogach. Na razie mam to okropne uczucie, że bez niego nic nie potrafię :(. Nie wiem gdzie się podziałam, gdzie ta pewna siebie babka sprzed 15-stu lat? ech.... życie :O pmork@wp.pl i z góry dziękuję

dzień dobry :-) musicie mi wybaczyć moja wczorajszą wieczorową nieobecność :-) musiałam się mężem nacieszyć :-) sexy lady nos do góry!!! kobiety są silne i zawsze dają rade takim prostakom :-)

🖐️Irenka!!! ja dostalalm w nocy dwie eski od tego mojego....:-O w sumie nie wiem o co biega>>>? to wyglada jak by tycyzl sie tego co pisalalm mu we wtorek no ze mi przykro ze mnie tak olal w niedziele na imprezie itp....on do tego naziwazl....kurcze moze on je wyslal we wtorek?ale dopiero wczoraj bym je dostala?to chyba nie mozliwe....no jak....????nie czaje....czasem sa obciazenia na lini...ale zeby dwa dni???? a to co napisal to....hmmm Irrenka wybaczm ze Cie nie bylo:-D hehe

no ja tłumaczysz juz sobie , że moze wteyd wyslał a przychodzą 2 dni później. Nie czaisz bo to jest taki typ faceta , którego się nie zrozumie, po co Ci zaprząta głowe?? Żebys o nim nie zapomniała ;)

bleblabla książki są do pobrania na stronie 5 tego topiku 19:35 *Hope* -> tu bedzie dlaczego mężczyźni kochają zołzy ;)

witam wszystkich dzisiaj mnie czeka stresujący wieczór,mój przyjeżdza,nawet nie wiem czy mu cos ugotować i czekac na niego jak milusia żona i dopiero jak zje z nim pogadać,czy nie gotowac a jak przyjdzie to bede go olewać jakby go nie było,hmmmmmm tak sie tresuje ,nie rozmawiałam z nim od niedzieli 1 raz naszego związku ,zawsze jak wyjeżdzał dzwoniłam codziennie a teraz nie miałam czasu i sie zaparłam ze nie zadzwonie.Udało sie.Ale jak to sie dalej potoczy to ja nie wiem.

kaha nie stresuj się lepiej żeby najpierw zjadł, bo facet jak głodny to mu mózg nie funkcjonuje wcale, więc może z rozmowy nic nie wyjść, chłop jak głodny to zły!

Gość OHARA
do sexy lady Nie powinnas pisac "wiesz olales mnie na imprezie" bo pokazalas mu właśnie, że ugodził Twoja godność i TO SKUTECZNIE!!! Eh dziewczyny, HOPE - dlaczego jej nic nie uswiadamiacie? Myslalam, że ten Topic jest o zołzach, ktore potrafia zachowac czoło. Sexy Lady: widze, ze uwielbiasz się zadreczac, pocieszasz sie na tym forum, kobity robią co mogę, ale do Ciebie nic, ale to zupełnie nic nie dociara!!!!! dimyslam ze Ci zle....ale skoro uwielbiasz analizoac jak miła dziewczynka...a do tego dajesz mu do zrozumienia, ze cie rani..bez sensu. Powinnas uniesc glowe- tyle ze nie chcesz i nie potrafisz. A wiec zycze Ci dalszego zadreczania na tym forum-bo inaczej sie nie da- Oraz dalszego uniżania temu palantowi - wiele dziewczyn ci to mowi, ale ty slepa jestes :/ Sorry, za mój język spod Częstochowy, ale Tobie trzeba chyba dać po tym naiwnym dupsku, żebyś zrozumiała, że on nie jest Ciebie wart. Jestem ciekawa ile jeszcze będziesz beczec i uzalać się ! Hola życie jest krótkie, weź się za robote.

...ale mozesz mu zaznaczyc przed posiłkiem, że jak zje to byś chciała żeby Ci poświecił 10 minut ...to i tak sie pewnie przedłuży, ale 10 minut nie brzmi groxnie, to sie nie wystraszy ;-)