Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

sexy nic o nim nie wiem to chyba nie skapnę sie który to :-P a Ty sie zajmujesz czyms zwiazanym z muzyką??

ja i muzyka....nie....a czemu pytasz?:-D to ten MOJ sie zajmuje muzyka:-) mieszka nie daleko ciebie.... Miejscocsc na J..... imie Pawel.....tak bardziej pod koniec moich znajmocyh..... moze nawet o nim smyszalas?a moze gral u ciebie na weselu nawet hehe :-P TYlko tu na forum nie pisz zadnych danych oki?

oki oki u mnie na weselu chyba raczej nie grał no chyba że jego zespół nazywa się na "O"

Irrenka-ciesze sie ze wszystko sie dobrze uklada:) I oby tak dalej!🌼 Sexy...precz z glupimi myslami o samotnosci.:)

nie na O:-) ale jak go znajdziesz to mozesz cos uslyszysz o nim....ale chyba tam nie ma nazwy zespolu....napisze ci na gg potem moze slyszalas.....

sexy wlazłam na jego profil chyba go nie znam... ale wiesz co - on mi wyglada na takiego cwaniaczka :-P i nie podobają mi sie jego tlenione włosy ;-) bleeeeeeeeee jak gwiazda discopolo ;-) w dodatku wyglada mi na nieskromnego :-p Do ciebie pasuje mi bardziej przystojny brunet ! daj sobie z nim spokój !!!!!!

sentymenty sexy wkładamy do kieszeni, żeby się móc kiedyś z nich pośmiać i zaczynasz nowe zycie po tej udanej obronie!!!!!!!!!!!!!!

Pamietaj Ty jestes teraz najwazniejsza - dbaj o swoje szczęście i dobre samopoczucie! Facet może stać się dla Ciebie ważny jak sobie zasłuzy, a tamten ewidentnie nie zasłużył!!!! i stracił na to szanse przez swoje chamowate zachowanie!

ZNALAZłas go:-D na tych fotkacj racja nie wyszedl za zgrabnie-na zywo lepiej:-P Cwaniaczek?owszem czasem tak...a skormny nie jest...raczej NARZYC:-)ale uwazaj bo jak Cie zobaczy w podgladaczu to moze Cie na kawe zaprosic:-) chociaz jestes mezatka wiec pewnie nie...poza tym oni woli malolaty -takie pierwsze lepsze .....mowisz ze brunecik do mnie hihi:-P tylko gdzie On jest??:-O

4, ale nie mam zupełnie pomysłu o co mogłabyś chcieć być przeze mnie poproszona. Jeśli przyjdzie Ci coś do głowy, to daj znać na gg. Ja spadam już stąd, bo 1. robię tylko bałagan, 2. czas trochę popracować. Miłego dnia wszystkim!

dzięki gg :-) Tobie równiez miłego dnia wpadnij do nas jeszcze :-) męskie zdanie czasem może nam się bardzo przydać

Mnie mozna prosic o rozne rzeczy..problem tylko czy odpowiem Tak czy Nie;) Czekam i czekam na kuriera, a w miedzyczasie zrobie cos konstruktywnego hihi I obiecuje ze jeszcze dzisiaj tutaj zagladne:) 😘4 all

irrenka oj Ty:-D az tak Ci sie nie podoba???to napisz mi cos jeszcze na jego temat zeby mi w ogole obrzydł:-P

sexy no tleniony facet - nie to nie facet jest to ciotas :-D mało to męskie

w tym błyszczacym garniturku wyglada też tandetnie :-P sexy Ty musisz miec faceta z prawdziwego zdarzenia! ! ! ! !

a jeśli chodzi o foto z figurą woskowa to juz w ogóle porażka - trafił swo na swego - z (męską) ikoną kiczu sobie foto zrobic i wrzucic na nk to jest szczyt!

no wiem wiem ja sama nie wiem co w nim widze:-D na zywo inaczej ywglada...ale tez inne jego fotki..nie ma ich na nk to wygladal......jak ...no pedziu:-p niestety...lalus

sexy Ty to dla niego za wysokie progi!!! daj se kochana spokój z takim wyperdkiem mamucim :-)

oj Irrenka ale mnie rozsmieszasz tym co tu piszesz:-D ale masz racje wiem o tym....tylko mnie rozbawiasz:-P Pisz jeszcze hehe

Irrenka to tak mocno to po nim widac???no ze taki jest-bo ty to jak wrozka go przeswietlilas:-P

sexy widzisz sama dostrzegasz ten jego egocentryzm!!!! lalus narcyz i egoista to facet który powinien byc sam! a juz na pewno nie z kobietą! jak juz to z drugim takim lalusiem ;-)