Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Gość jak fajnie ze jestesciejeszcze
niestety nie pamietam pamietam ze była impasible 20 chyba wtedy i irennka, nie pamietam dokładnie. pisałam ze jestm w zwiazku pu roku wtedy, pisałam ze mi dobrze z nim ale chodziło o kweste kultury zachowania sie w mcu publicznym i kweste dbania o dziewczyne znaczy sie fundowania czy tez nie i poznije jeszcze cos tam było zwiazej z Jankiem, 10 lat roznicy..

bejszus ja bym na twoim miejscu nic nie pisała przez najbliższy tydzień... a jesli juz musisz cos napisać, to napisz coś takiego, co w swej formie nie będzie jakimkolwiek pytaniem. to by musiał byc taki sms, który wyraźnie nie wymaga odpowiedzi!!!!! tylko wtedy musisz sie liczyć z tym,ze tak może wyjść, ze on nie odpisze

jak fajnie ze jestesciejeszcze wiesz my niektóre pozmieniałyśmy nicki :) ja byłam ale pod nikiem MEWIK ;) w kazdym razie cieszę się, ze Ci pomogłyśmy!!!!!! :D

ak była mewik była;)

kaha no my też cie bardzo kosiammmyyyy :D a z tej naszej pomocy co wyszło?? wieeeeelka miłość, a z niej dzidziulek :D

postaram sie ustatkowac( nadac czarny nik) oststnio zadko tu bywalam ale teraz czesciej zobacze...

Zawsze Obca nie marudź mi tu :P zero narzekania na siebie dzisiaj!!!!!!!!!!!!! :D

Sadze ze nie powinnam pisac, ale strasznie mnie do tego ciagnie. Z checia bym poczekala, ale jest mi cholernie trudo :P Ostatnie 3 tygodnie rozmawialismy codziennie minimum 2 h na gg, pisalismy smsy, a teraz zero kontaktu, wiec mnie to meczy. Ale to chyba nie najlepszy czas..

ze tak powiem 3 i pu letni zwiazek mialam po puł roku problemy z moim, wy pomogłyscie i zadnych problemów i do tej pory jestem najszczesliwsza kobieta pod słoncem... rozmawiamy o slubie, mysle kwestia roku.. zareczyny(cicho bo to ma byc niespodzianka) ja niec nie wiem... czy taka zołzom jestem nie wiem, dogadujemy sie, na 1 miescu szczerosc i rozmowa!

bejszus no dokładnie, to nie jest najlepszy czas... a przecież widzisz, ze chłopak nie ma ochoty na pogawędki, bo go nie ma na gg :o

Bejczus Ty pomyśl o nim o nie o sobie!! ze chcesz napisać i gadać jak kiedyś!! STracił rodzica a Ty oczekujesz od niego , że bedzie gadał z Toba po 5 h na gg ? czas... czas i jeszcze raz czas. Ewentulanie mysle ze na gg mozesz zagadć coś ;) Irrenka kuźwa zgadłas haha lasagne wpierdzielam :D obiad zjadłam ale zrobiłam i tak sobie jeszcze yyy dokladke haha:P

zawsze obca a co to - jakis twój kolega?? bo jak na plakatowe westchnienie to słaby kąsek ;)

Bejszus niech wie , że moze na CIebie liczy , by z Toba pogadać ,bo jak wyjdzie do ludzi może i Ty bedzieszp ierwsza osoba z która pogada skoro znacie sie tylko przez neta i smsy... tak czasami latwiej nam rozmawiac o wszystkim... :)

Irrenka apokalipsa Ci mowie :P ostatnio tyle jem , że przesada :P nawet wiecej od mojego chłopa :P sodoma i gomorJaaaa haha :P

no kochane ten dzidziuś ma już 30mm,hi hi,także rośnie,rośnie jak na drożdzach

w sumie od razy po pogrzebiue wyjasnil dlaczego nie pisal , wiec chyba mu zalezy - no w koncu napisal tego smsa ze bym na pogrzebiue..

Hope ja też jem ostatnio więcej niż mój mąż hi hi,nawet mam diete od lekarza ale jakoś mi cięzką ją zacząć.