Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

he he to widze, ze nie jestem sama :D w sobote byłam na slubie kolezanki...i wiecie co...kupiłam jej komplet ręczników :) takich ecru z niebieskim :) w koncu to sie im bardziej przyda niz kwiaty, które zwiędną... a dziś ona mi pisze: skąd wiedziałas,ze mamy niebieską łazienke??? :D he he he ale trafiłam :) ...bo u jej chłopaka, już męża jeszcze nigdy nie byłam w mieszkanku, a mi sie udało ręczniki dobrac nooo ;) he he ale sfuksiłam

bo laski sie nie odzywają :O czwórka zagineła w akcji... madasia nie ma czasu :( Uni i Helcia czasem popołudniu sie odezwą, ale tez nie zawsze... Hope tez nygusek mały sie zrobił :P

...a może to jesienne deprecha :o dobrrze że sexy sie trzyma i dołków juz takich nie ma :D

Czesc laseczki. no samotna ty to z drugiego kranca Polski jesteś:P ale mam bratowa w twoich okolicach :P:P Ja was dziewczyny bardzo przepraszam ze jestem tak rzadko ae same rozumiecie teraz matura w tym roku i egzamin i kurde mam zapieprz w szkole ze szkoda gadac. z moim tez czasami sie 2-3 dni w tygodniu nie widze bo nie mam czasu 😭

Ircia u mnie to jest tak wchodze codziennie i czytam ale pisac mi się nie chce ale obiecuje poprawę ;) Hehe Uni ja jakoś tego zapieprzu nie odczuwam według mnie nawet luz jest czasami tylko sporo sprawdzianów nam nałożą, ale ja i tak się nie uczę :P

no ale ja odczuwam. jeszcze musze wszystkim dziewczynom ciagle cos wysylac no i te sprawdziany. no ircia teraz to mi sie trądzik posypał. zdarzały sie jakieś pryszcze a teraz to juz było lekkie zapalenie skóry kuźwa mać i wygladam jakby ktos mi pługiem po twarzy przejechał 😭

Hej Zołzuchy;) dziekuje za pomoc;)mysle ze cos tam napisze o tych firmach:-P Dołków duzych nie mam.....tzn.mam ale co pare dni....staram sie skupic na nauce i studiach bo mam duzo roboty do niej:-o a facet mam nadzieje, ze sie znajdzie :-o :-D

no wkoncu chociaz pol strony moglam przeczytac:D Samotna na smierc ja bylam w krakowie na wycieczce trzy dni dwa tygodnie temu:) przepiekne miasto a te muzea to jak prawdziwe dzieła sztuki,nie wykluczam ze jeszcze przyjade tam:D Uni witaj w klubie tradzik masz:D ja tez jestem panna z tradzikiem ktorego lecze latami, faktem ze bralam antybiotyki i leczyłam sie pol roku:O bo obsypana bylam jak na ospie wietrznej,z stanami zapalnymi..juz mam podelczona ale musze regularnie dbac o higiene twarzy inaczej moze byc powtorka,mam zamiar ksiazke kupic pewnego goscia bardzo ciekawie pisze o anatomii tradziku... aaa ostatnio bylam u laryngologa i mam alergiczny niezyt nosa :O jasna cholera ! sexy👄

Helcia no własnie problem w tym, ze wiele osób tak robi jak Ty...wchodzi, czyta i nic nie pisze...a efekt jest taki,z e potem nikt nie pisze, a oczekuje, ze będzie coś do poczytania... błędne koło :P Uni :O uuuu mam nadzieje,ze szybko dasz sobie z tym rade :D trzymam kciuki!!!!!! sexy no weź nie miej dołów :P ;) dobrze, ze sobie z tym radzisz :D tak trzymaj 🌻 Impri kurde no co Ty?? alergik jesteś??? podobnie jak w przypadku Uni mam nadzieje,z e szybko to zwalczysz i będzie wszystko ok :D ....................a ja sie dzis mega niewyspałam :o za ciepło miałam w domu i sie w nocy wierciłam i w ogóle ...sny jakieś co chwile maiłam :( dziwaczne oczywiście grrrrrrrrrrrr

hej Zołzy Irrenka ja dzisiaj tez miałam jakieś dziwne sny. Np śniło mi się ze mnie jakiś ksiądz napastuje :D jak nie Uni to ksiądz ;) Impressive no mam nadzieję ze następnym razem jak przyjedziesz to się spotkamy :) Moze czwóreczka też by sie skusiła. Zoza jedna ;)

iri na szczescie to tylko sezonowo,ale musze go leczyc dokladnie bo inaczej nieleczona prowadzi do astmy:O o lol! Sluchajcie ponoc spotykam sie dzisiaj z bylym poraz pierwszy od kilku miesiecy,boje sie ze nie bedzie zdolny do rozmawiania ze mna o nas ,on juz nie moze doczekac sie kiedy sie ze mna zobaczy a strasze mu rozmowa ktorego nie lubi..ale obiecal ze bedziemy rozmawiac,musze wam powiedziec ze ja do niego nic nie czuje:O juz zdazyla przerodzic sie moja nienawisc do niego ,czuje taki zal do niego ,ze jest i stał sie takim dziwakiem..on chce na sile z emna utrzymywac kontakt,glupek nie daje mi od kilku tygodni spokoju ,dzwania i pisze smsy bylebym sie odezwala ,proponuje mi wizyty u mnie na obejrzenie filmu ,ja pisze mu ze chyba na glowe upadł,ze co on u mnie w domu ma jakis osrodek rozrywkowy czy co? ja nic w zamian od niego nie mam...zreszta nie zmaierzam ponownie przedstawiac go na oczach moich rodziców ktorzy go juz nie lubia..... ...nadal nie moge uwierzyc ze moj byly ktorego kochalam bedzie mnie dreczyl...zaczynam w milosc watpic...bo jednak przyszlego faceta nie moge znaleźć wszyscy fajni zajeci,ba! nawet nie interesuja sie chyba z dziewczynami.... NIGDY PRZYSTOJNYCH FACETÓW>>>NIGDY>>>>

samotna, no nie wiedziałam, ze w tym poprzednim śnie Uni Cię napstowała ha ha ha ha ha ha "jak nie Uni to ksiądz" buahahahahah :D ;) Impri no spotkaj sie jak chcesz, ale nie w domu u Ciebie oczywiście!!!! a to zwatpienie w facetów jeszcze Ci przejdzie :) i na pewno znajdziejsz jakiegoś normalnego, ludzkiego mena :) wiesz nie wszyscy sa zajęci, tylko sie nie dostrzega tego...widzi sie zawsze te pary, gdy sie jest samemu :o ale spokojnie, jak nie jakiś samotnik, to jakiś po rozstaniu tez sie może nawinąć ...w końcu każdy ma jakieś związki za soba w końcu...rzadko jest tak,z e pierwszy związek jest ostatnim ;) metoda prób i błędów ;)

a ja lubie activie w buteleczce:) iri ja chce z nim skonczyc juz raz na zawsze, ja juz jestem tego pewna, jest dla mnie juz obcy,nie wierze ze sie zmieni, znudzilo mi sie juz to samo jego zachowanie,lenistwo i niezdecydowanie sie,niech meczy inne swoje laski, ja niczego nie chce zmieniac,jestem sobą i wali mnie to co o mnie mysli...niech tylko zaluje to co stracił,jak nie teraz to pozniej sie na nim odbije..a to juz nie moj problem,jestem optymistycznie nastawiona i z tego sie ciesze:) przeciez o to chodzi trzeba umiec pokonywac przeszkody anie je omijać...dzieki waszej książce i wiary w siebie brne do przodu:) buziaczki kochane moje:) mi sie cos sni a pozniej zapominam:P

do mnie wczoraj laluś po dwóch miesiącach gluchal na kom:-D Chyba mu sie nudziło:-D Ehh Ci faceci:-D :-P Doceniaja jak straca;)

przerąbane macie z tymi byłymi!! dobrze, że mój były jedne i drugi sie nie nie odzywają...po rozstaniu sie odcieli...zaszyli w swoich kontach i zaczeli produkcje potomków... buahahahah

widzisz sexy jego juz nosi,pewnie zaskoczony jest ze nagle zamilkłaś,to sie przestraszyl i zaczyna sie bawic w głuchanie i smsowanie typu,, chyba nie jest tak źle'' buhahahahah trzeba ignorowac i nie robic z tym.. iri przeciez to choroba ,oni sa nienormalni,ty nawet nie zdajesz sprawy jakie to staje sie koszmarne dostawac po 40 sygnałków dziennie i po 15 smsow dziennie, gdzie tresci sa typu,,jak minal dzien'' ,, co porabiasz'' '' ja juz jestem po sniadnaku, po obiadku, po klaozcyjce..ooo jaki ja jestem pełny'' mowie wam ja boki zrywam!:) ja na noc wylaczam dźwięk a czasami nawet komorke i udaje ze rozladowala mi sie...

Impri wierze, ze to meczące jest...tez kiedys miałam podobne przeboje z kolegami ;) ale teraz to chyba bym sie wściekła jakby mi w nocy ktos sygnały puszczał itd 😠 no nic...pozostaje sobie robic żarty z panów niepowaznych ;)

Ja tam się nim nie przejmuje...mam go w dupie!!!:-D ciekawa któa go olałam,ze przypomniał sobie o mnie?:-P Impri Ty tez sie nie daj-niech widzi jaka z Ciebie zołza:-P Lasencje ja usunęłam konto na nk,więc jak by co to mnie tam nie szukajcie juz:-P

Sexy a tak mi się wydawało że ktos mi ubyła a mi ciężko znaleźć kto to taki :d Ej dziewczyny współczuje Wam. a nie macie takiej funkcji w telefonie jak czarna lista?? przestaną puszczać piki i sms-iki :P hehehe Ja po prostu zawsze ostro pojechałam i się obrażali :d haha :D długo już nie miałam nikogo namolnego, no ale co się dziwić :P Ja tam stwierdziłam, że wcale nie chce mieć faceta i że mi tak dobrze jak jest :d hehe mam tyle czasu dla siebie mogę leniuchować a co najważniejsze mam czas dla bliskich i nawet nie miałabym czasu dla płci przeciwnej w tej chwili :P hahaha I jak byłam ostatnio na ślubie to stwierdziłam, że w życiu przez gardło by mi nie przeszło uczciwość i wierność, bo nie wierze, że facet taki potrafi być to i ja wtedy tez:D hahaha:D Czyli jednym słowem w życiu takiej głupoty nie popełnię (bez urazy dziewczyny, za Was kciuki trzymam😘 ) :D

aaaaa to Ty sexy zniknęłaś z NK. Tak się zastanawiałam kto znowu zlikwidował konto :) Impressive a Ty odpisujesz na te sms-y od byłego? Moze jak przestaniesz kompletnie reagować to sobie w końcu da spokój? Mnie by coś trafiło jakby mi ktoś tak dziennie wysyłał ileś sms-ów i puszczał sygnałki. Strasznie nie lubię czegoś takiego. A wiesz Helcia że ja ostatnio też tak sie zastanawiam czy mi ten chłop w ogóle potrzebny. Z jednej na pewno tak i np w weekend wiadomo, że jest mi trochę przykro że siedze w domu i nie mam się z kim spotkać. Ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, ze miałabym znowu jeździć na jakieś randki, denerwować sie spotkaniami, czekac na sms-y, zastanawiac sie czy mnie traktuje poważnie czy nie, to mi się odechciewa ;)

Helcia pogadamy za pare lat :P Ty sie tak zapierasz, a jak Cie kiedyś ustrzeli strzała amora to bedzie dopiero jazda :D he he Helcia nigdy nie mów nigdy ;) ;) ;) sexy ojojoj a czemu usunęłas konto?? co Cię tak zdenerwowało?? :o ale cieszę się, ze twarda jesteś :D i że zdolinkami walczysz :) podoba mi się!!!!!!!!! :D :) :D ;)

samotna no wszystko ma swoje plusy i minusy niestety...wszystko tez zalezy co kto potrzebuje i na czym mu zalezy...a czasem tez zalezy troche od losu... bo jak sie ktos sparzy, to potem ma problem i dylemat, zeby znowu poczynić podobne i ryzykowne kroki... bo każda znajomośc to ryzyko zraniania, ale nie jest to reguła, ze kazda znajomość musi sie zakończyć zranieniem :P

Właśnie samotna :D weź się zastanawiaj czy czasami znowu chłop Cię nie ma gdzieś, a potem siedzisz i analizujesz jego zachowanie i może Cie to do szału doprowadzić Nie nie to nie dla mnie ;) A potem może po kilku miesiącach po zerwaniu będzie mnie nękał sms-ami hehe przekichane macie dziewczyny :p ale chyba mu nie odpisujesz Impri co?? :P Ircia a właśnie, że powiem NIGDY!! :D Never!! :P haha:D Nie no ale tak poważnie mówię, że Nie i koniec ;) Jeszcze wspomniecie moja słowa i powiedzie że ta dziewczyna dobrze przeczuwała :P hehe