Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina24_24

Krem wzmacniający doznania dla kobiet

Polecane posty

Gość karolina24_24

Byłam niedawno z koleżanką w sexshopie,pani ze sklepu zachwalała produkty mające na celu wzmocnienie doznań seksualnych dla kobiet:jakieś krem,nie pamietam nazwy. Trochę mnie to zaciekawiło.Czy któraś z Was używała kiedytakiego produktu,czy takie krem są skuteczne,a jeśli tak to jakie najlepsze?

Gość sama szukam czegoś
podobnego

Gość karolina24_24
Czyli nie jestem sama,może więck toś nam pomoże?

Gość szkoda że nie pamiętasz
nazwy tego kremu swoją drogą muszę się wybrać do takiego sklepu, kupić coś i sprawdzić, bo tutaj to sie nie dowiem - albo idioci albo nie wiedzący

Gość maaaaaaam
happy lady;) z cynamonem ,delikatnie rozgrzewa ,wspomaga odczuwanie doznań,pięknie pachnie,konsystencja wazeliny więc też natłuszcza:classic_cool:

Gość tak szczerze
ja uzywalam..najpierw z unimila,potem z durexu...unimil byl super...choc nie wiem czy samym masazem nie osiaignie sie tego samego efektu.mial konsystencje kremu,trzbea bylo wmasowywyaac go 10 minut wlechtaczke i wargi.rzeczywiscie nabieraly krwi,rumiencow i doznania byly wieksze...ale chyba sam masaz tez to robi. jesli chodzi o durexa,mam ten czerwony,on niby tez rozgrzewa,ale jego konsystencja jest fatalna.jakby ktos poslodzil olej.nie dosc,ze tluste jak cholera,to jeszcze sie klei...uzylismy go 2 razy0pierwszy raz,eby sprobowac,drugi raz,jak bylam sucha...koniec.

Gość karolina24_24
Potwierdzam że czerwony durex jest fatalny,zamówiłam jakiś specyfik na allegro,w poniedziałek powinna go mieć więc od razu po użyciu dam znać czy działa ;)

Gość cwirek
wejdzcie na sklep@dyskrecja.pl a wszystkiego sie dowiecie lasiczki