Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dankabanka

czy nocniczki maja różną wielkość? sąwieksze? wydaje mi sie ze kupilam mały

Polecane posty

Gość dankabanka
i pupa syska(siusiak )sie nie miesci to samo z nakładka na sedes

Gość peelle
tak są mniejsze i większe ja w sumie mam 2, ten pierwszyjest za mały bo jajejczka synkowi wychodzą przed nocniczek, dgrugi ma większe siedzisko i jest ok. radze zwrócić na to uwagę przy kupnie jeśli masz pulchniejsze dziecko.

ja widzialam nawet osobne dla chlopakow i inne dla dziewczyn. Dla chlopcow są bardziej dłuższe a dla dziewczynek okrąglejsze. Musisz zwrocic uwage na to czy wlasnie zmiesci sie w nim, najlepiej kupic nocnik z dzieckiem w sklepie dlatego ze po 1 maly bedzie mogl sam wybrac co bedzie plusem przy nauce sikania bo juz nie bedzie sie bal itd a po drugie poprosisz by usiadl i sprawdzisz czy dobry.

z przodu powinny byc wyzsze jesli dla chlopca, a po bokach wyprofilowane wglebienia na uda. ostatnio ogladalam w sklepach, same miski, autentycznie. okragle z dziura w srodku:O wbrew pozorom nie mozna kupic przypadkowego nocnika bo pozniej dziekoc nie siedzi, bo go gniecie, a jak nie gniecie, to wylewa sie przodem:(

nie wydaje mi sie by byl wiekszy. Zresztą ja bym nie kupila na allegro nocnika bo dodajac koszt wysylki to za tą samą cene kupie w sklepie a moge zobaczyc z czego jest zrobiony i jak wygląda " na żywo" . Ja kupilam nocnik grający i nie bylo problemu z sikaniem ale wczesniej mialam inne nie grające i maly nie sikal. Kupilam taki zwykly z malym oparciem na plecach zaplacilam jakies 25, zł