Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salsakatarinka

LUDZIE CZYTAJCIE CO WIDZIAŁAM!!!!!!!

Polecane posty

POSZŁAM RANO W MIEJSCE DOŚĆ MAŁO WIEJĄCE GROZĄ KOŁO 11 NA TARG PO JAKIEŚ WARZYWA, OWOCE I PIERDOŁY. STOJĘ NA TYM TARGU W KOLEJCE I PATRZĘ SIĘ TEMPO PRZED SIEBIE I NAGLE widzę coś na niebie. Ja widziałam ufo! Podłużny obiekt nie jak tależ czy coś takiego raczej jak hmmm taki balon ze sterowca tylko dłuższy, stoi w miejscu i stoi. Krzycze do faceta obok \"WIDZI PAN TO?????\", patrzyliśmy się jak wryci z 5 minut. Jeszcze jakieś 2 babki. I normlanie gały na wierzchu. Po ja wiem może 5 - 10 minutach poprostu odleciało w lewo troche i zniknęło! :/ Aż mi słabo teraz jeszcze i czuję się roztrzęsiona. Chyba nie zasnę :/ już normalnie pół paczki tabletek na uspokojenie wzięłam. W życiu nie wierzyłam w takie pierdoły, ale ciągle mam to przed oczami.

Gość Rafaello rocznik 1987
Ufo istnieje i to nie jest żadna nowość. Są archiwa , są zdjęcia i filmy z ufem. Ufo widziano już wiele razy ale jakoś nie chce mi się wierzyć że to co ty widziałaś to było ufo. hmm.... dobrze masz , mam nadzieję że ja też coś takiego zobaczę

Gość jakie grzybki konsumowałaś
my jesteśmy ufoludki pod grzybkami nasze budki hop sa sa hop sa sa

ale dlaczego dojść do siebie nie możesz ? Przecież ufo nie jest złe. To szczęście zobaczyć cos takiego. Ufo cię nie zje :D

Ale jakoś przeszkadza mi myśl że coś nieznanego, zupełnie obcego, odwiedza moją oazę - ziemię, w niewiadomo jakim celu, niewiadomo czy jest groźne i nie wiadomo jak się ukryć :/ I już napewno nie pasuje mi do tego środek miasta i targ, no sory ale nie tak w filmach bywało :/

A z resztą bój się Teraz napiszę ci pewną historię o ufo , którą przeżył mój dziadek. Jako 73 latek był na polu , pielił kartofle. Nagle zauważył jak zza drzew wyłania się ogromny talerz. Ufo było od niego około 100 metrów. Następnie zapaliły się światełka na tym talerzu i ufo powoli zaczęło przesuwać się w streonę dziadka. Dziadek zaczął uciekać z przerażeniem wołając pomocy , ufo goniło za nim. Kiedy wpadł do mieszkania a po godzinie otrząsnął się i delikatnie wyjrzał za próg zobaczył czerwoną plamę wielkości dywanu na podwórzu. Zemdlał a gdy się przebudził był w szpitalu. Wrócił do domu i nic nie było. Fajnie miał nie :D

jak to poco? w 2012 przylecą i zrobią inwazję :P a tak na serio to ciężko mi w to uwierzyć ale jestem ciekawa i chciałabym zobaczyć jakieś konkretne dowody, ale nie na własne oczy :P

Może to nie było ufo, ale niby co? Stoi w miejscu, długie w kształcie takim (_________) (tylko jeszcze kreska u góry oczywiście) stoi i stoi coś mu tam błyszczy się gdzieś po środku, i nagle może z pół kilometra w lewo płynnie przeleciało i na ułameczek sekundy się zatrzymało i zniknęło :/ Nie wiem cholera, może jakiś samolot wojskowy??? Ale skąd samolot wojskowy w Kamieniu na targu to serio nie wiem :/

a teraz robię parskam ze śmiechu bo nie źle was w konia zrobiłem z tym moim dziadkiem :D:D:D Nic takiego nie miało miejsca :D Ale teraz uwaga . Piszę to co miało kiedyś faktycznie miejsce. Nie do wiary : Grupa dzieciaków zaczęła wywoływać w mieszkaniu duchy. Przygotowali wszystko , świece , ciemność, było to w szopce. Duchów nie wywołali w tym dniu i po kilku kolejnych próbach zaprzestalki. Nagle po kilkunastu latach duchy odwiedziły ich dom z kolosalna siłą. Podczas snów w domu zaczęły przesuwać się krzesła , ściągane były z nich kołdry. Jako dorośli ludzie budzili się i walczyli wszystkimi siłami aby nie dać sobie wydrzeć kołdry a i tak ta kołdra została wydzierana im. Latały lampy , zapalały sięświatła , właczały telewizory i to wszystko w środku nocy. Byli tak wystraszeni że szok. Ja oglądając ten odcinek jako 10-latek myślałem że zwariuje ze strachu pod kołdrą :D:D:D

Dzięki Delerium. \" ZAŁOGA NAUTILUSA to grupa ludzi w calej Polsce, którzy są połączeni taką samą pasją jak my - poznawaniem \"nieznanego\". Czekamy na wasze maile. Koniecznie napiszcie kilka najważniejszych informacji o sobie: miasto, telefon, jeśli jest to możliwe - kilka słów o swoich zainteresowaniach. Czekamy na wasze maile. \" mogę im napisać tą historię??? Ej serio chciałabym chyba powiedzieć to komuś kto się na tym zna. W ogóle :/ Co robić w takiej sytuacji? Gdzie się przed tym schować? Bo mi sie to wydaje tak paranormalne że wszędzie mnie znajdzie, wiecie o co chodzi ? Żebym jeszcze to sama widziała ale ten facet i te 2 babki. Jedna z nich miała ten stragan, potem siedziałam u niej chyba z pół godziny bo się normalnie bałam ruszyć i iść do domu sama miedzy tymi blokami. Normalnie trauma. Poczytam tą stronkę.

Gość Napalona Gorgona
salsakatarinka - pół paczki tabletek na uspokojenie, bo zobaczyłaś coś na niebie, co w dodatku najprawdopodobniej, żeczywiście mogło być sterowcem reklamowym. Puiknij się w głowę. :O panikaro.

do salsakatarinka : Nie oglądasz wiadomości to nie wiesz ale Rosjanie nam grożą. Coś przeczuwam że może być wojna , z resztą przepowiednia Sybilli o tym huczy. Być może to jakieś rosyjskie cacko badało teren wroga czyli polski :D

nie dowiary to w ogóle był poryty program:O przez niego nie raz po nocach nie spałam i jeszcze ta powalona muzyczka!!!! okropne pfe!

autorko , a ile ty masz lat dziecko ? 14 ?

Gość Napalona Gorgona
a czy to UFO nie stało w miejscu na niebie 10 minut, ba akurat ufoludek robił kupę? Nie poczułaś dziwnego brązowego deszczu? Nie zdziwiłaś się w domu, że masz piegi na twarzy? Może byłas zbyt roztrzęsiona, by na to zwrócić uwagę i pragnęłaś jak najszybciej dorwać się do swoich prochów.

powiem tak : mam niezły ubaw z tego dziecka :D Wy nastolatki to macie problemy :D:D:D

to nie był żaden pieprzony sterowiec reklamowy napewno! Tego jestem w 100% pewna. I wierzcie mi że gdybym umiała jakoś to logicznie wytłumaczyć to zrobiłabym to bo nigdy nie wierzyłam w żadne duchy, ufo czy inne takie!

Gość Napalona Gorgona
To był niezły towarek, jak stałaś w kolejce na bazarze o 23 i jeszcze widziałas faceta koło siebie :D. Może to był ochroniarz tego zamkniętego w nocy bazaru?

Gość ...Zorro....
yyymmm. Po LSD zawsze jest jasno :O To była 23. Pisali o tym na Pudelku, że jakaś naćpana kobieta plątała się po bazarku, uczepiła się do rękawa ochroniarza i pokazująć na księżyc krzyczała: - Widzi Pan!? Widzi Pan to co ja!? - na co ochroniarz odrzekł: - Tak widzę jak jakieś potargane ufo szarpie mnie za rękaw. Następnie księżyc zasłoniły chmury i kobieta uciekła.

Gość do salskatarinki
ja Ci wierze!!!! to bedzie coraz czestsze zjawisko a Ci co sie z Ciebie smieja sami sie niedlugo o tym przekonaja i sami zobacza :) a poki co uspokoj nerwy, oni nic zlego nam nie zrobia :) duzo, baaardzo duzo wiem na ten temat wiec idz spac i nie jedz tycxh uspokajaczy :)

dzięki :) Chyba pójdę spróbować spać bo chyba nie ma co siedzieć całą noc i nie wiem na co liczyć. Ale naprawdę wolałabym żeby to był zwyczajny nudny dzień.

Gość a ja czytalem
pare klat temu ( przed rokiem 2000) jakies proroctwa z ksiegarni wysylkowej proroctwa krolowej saby czy cóś . ameryka miala sie znalezc pod woda i calkowicie utonac pod oceanem, miala byc trzecia a potem zara czwarta wojna swiatowa. z nieba mialy zstapic jakies potwory ,i zara po tym mial byc koniec swiata. no i co minal koniec dwudzie stego wieku kie to sie mialo stac . i co? i terefere . jak bede czytal tera jakiego nostradamusa to go nie bede czytal bo to byl zwykly oszust sterujacy swoimy naiwnymy czytelnikamy wsrod ktorych byl któs z wasz napewno.