Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany

JA dla niej wszystko a ona nic

Polecane posty

Gość Rozczarowany

Witam kolezanki mam problem i mysle ze mi pomozecie!!! Historia wyglada tak! Chlopak poznaje dziewczyne przez internet przez 3 miesiace pisza do siebie codziennie dzwonia itp itd... wreszcie decyduja sie na spotkanie:) Jednak chlopak dowiaduje sie prez zupełny przypadek (ale nie od niej) jak jest u niej w domu:( tzn skromnie biednie:( on zas ma duzy dom zmienil specjalnie dla niej samochod ktory tez nie kosztowal mało. Dochodzi do spotkania jest spacer kolacja kwiaty wszystko jak w bajce on odowzi ja do domu przyjacielski pocalunek w policzek i CZESC!!! Przez okolo 3 tygodnie ona ciagle go unika on pare razy wysyla jej dosyc poazny bukiet roz do domu i chce dla nie jak naj lepiej chce jej szczescia!!! Ona ciagle unika nastepnego spotkania!!! Powiedzcie mi co moj przyjaciel moze zrobic czy ma dac sobie spokój i szukac dalej swojej drugiej polowy czy raczej popełnia jakies błedy które można w jakis delikatny sposób załatwić i wszystko bedzie OK i bedziemy sie wszyscy bawic na swietnym weselu:) Czekam na pomoc buziaki:*:*:*

Gość daria1755
daj sobie spokoj, znaczy twoj przyjaciel:D

Gość Rozczarowany
Jak wynika z wczesniejszych ustalen ona stwierdzila ze ten gosc jest inny niz reszta

Gość najprawdopodobniej to
cos jej musi nie pasowac, a glupio jej powiedziec. Nalezy dac sobie spokoj.

ej...wytłumacz mi łaskawie jak do tej calej sytuacji ma się stan materialny tego kolesia...jakie to kuźwa to ma znaczenie, nie spodobal się dziewczynie i nara....po jakiego grzyba dorabiasz do tego filozofie zwiazaną kasą tego kolesia...ze co ze niby on taki ksiąze bogaty a ona co...uciekła od księciunia bo biedna i jej glupio???? Prosze cie, takiej bzdury dawno nie czytałam.

a samochod ten twoj kumpel (chociaż jestem prawie pewna ze nie chodzi o zadnego kumpla tylko o ciebie) moze sobie wsadzic glęboko w tyłek....

Gość Gosia*****
a może dziewczyna stwierdziła "za wysokie progi na moje nogi" Może za bardzo chłopak pokazywał ten swój luksus i to ją speszyło. Czasami przykro jest być biednym...

Gość wy tez takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jak nie widziala wczesniej zdjecia to zwyczjanie jej sie koles nie spodobal i tyle! ale zle jej sie znim spedzalo czas. ja tak mialam, na gg nam sie super gadalo a jak sie spotkalismy to myslalam ze umre, ae robilam dobra mine do zlej gry. on byl bardzo zadowolony, chcial sie znowu spotkac a ja go splawilam :O

Gość naiwna niunia
prawda jest taka biedny z bogatym się niedogada niestty to juz zostalo przetestowane zawsze będzie coś nie tak.ludzie powinni sie dobierac na podobny m poziomie

Gość Rozczarowany
Z tego co wiedz to wy chyba wszystki ejesteście jakieś popierdolo.e wam poprostu oganoa ptrzeba jak ktos prosi o rade to wy ku.wa piszecie swoje wywyody jak!!! Powiem wam krotko słoninki poprostu zal du.e scska ze dla ws nikt nigdy nie kupil auta za w h.j pieniedzy i ze w ciagu 7 dni tygodnia nikt wam do domu nie przysniosl 8 razy kwiatow takze widze ze wy wszystki jestescie na tym samym poziomie TIC taC zamiast mózgu i do niego podlaczone 4 male druty po których skacze taki maly elektron co oznacze wasze myslenie tzn imie nazwisko co mam ubrac na siebie i czy wziac parasolke z domu bo moze bedzie padac!!!

probujesz ja przekupic kasa a to wbrew pozorom sie wielu kobietom nie podoba

rozczarowany, czy ty masz jakies kompleksy? milosci i zainteresowania kupic sie nie da. a jesli chcesz tego ZA PIENIADZE, to szukaj w miejscach do tego przeznaczonych. pieniadze to nie wszystko, chlopczyku.

Gość Jesli chcesz milosci
za pieniadze, kup sobie psa.

Gość Rozczarowany
Wiesz co tu jest problem psa juz mam mam propozycje dla Ciebie??? sciagne jadna alufelge z mojego samochodu dam Ci ja w prezencie Ty ja wezmiesz pojdziesz do biura podrozy kupisz wszasy sobie i calej Twojej rodzinie a Pani ktora Ci to sprzeda wyda Ci jeszcze reszte pasuje Ci taki uklad???? Powtazam tempa.i bagienne ja jej nie chce kupic ja chce jej i nic wiecej i mam gdzies glebok co ona ma a czego nie ma!!!

wspolczuje Ci ROZCZAROWANY. Glupoty nie da sie wyleczyc