Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwedwqdewdwe

Chce otworzyc właną działalnośc,mam możliwoscOkazyjnie wynajac budynek koło kina

Polecane posty

Gość dwedwqdewdwe

Chce otworzyc właną działalnośc,mam możliwoscOkazyjnie wynajac budynek koło kina, powiedzcie mi, co mogłabym otworzyc, obok kina..dodam, ze juz do gory nad kinem jest kawiarnia.. myslałam najpierw o sklepie z ciuchami, ale teraz dochodze do wniosku, że moze cos w stylu bar z jedzeniem, jakies kebaby, albo knysze.. Czy ludzie wychodzacy z kina są głodni?:)

Gość dwedwqdewdwe
dodam, ze te małe miastczko około 25 tysiecy mieszkanców..do duzego miasta jest najblizej 80 km...wiec nie ma wielu rzeczy , ktore sa w duzych miastach,,myslałam, tez nad kramikiem z prasa a przy tym kawy mozna byloby sie napic, alobo tostornia

Gość dwedwqdewdwe
bar juz jest

Gość dwedwqdewdwe
cos zwiazanego z kulturą.myslałam o kącikiu z gazetami , ale zeby sie mozna było kawy napic

ale skoro kawiarnia jest nad kinem, to jest konkurencja.... poza tym nie napisalas, ze jest bar... chcialabys cos kuturalnego w biznesie nie ma 'chcialabym' w biznesie jest : ' co chcieli by inni'

Gość dwedwqdewdwe
wiem, inni chcieliby pewnie sklep z ciuchami..

Gość delibrankom
otwórz nabijalnie autosyfonu bedzie zbyt

Gość zacznij od innych
"bar z jedzeniem, jakies kebaby, albo knysze.. Czy ludzie wychodzacy z kina są głodni?" Nawet jeśli są, nie pójdą zjeść po seansie 10 metrów od kina ! Przed kinem ani po, nikt gazet nie KUPI ! Tak jak wyżej ktoś... Nie patrz, że kino (kino jest "samowystarczalne" ), ale patrz, " co chcieli by inni'

Gość co bym zrobila gdybym
miała takie możliwości i trochę kasy? Ja bym otworzyła coś z kosmetykami. Nie ma mocnych żeby kobitki nie zajrzały przed, czy po seansie. Do tego hmm.. moze kwiaciarnię? Jakieś mini buckieciki, z dedykacjami. Na zamówienia telefoniczne, internet- cafe moze. Coś w tym stylu.

Gość co bym zrobila gdybym
no i może nie sklep z ciuchami, a hurtownia? Niekoniecznie ciuchów, moze być np. chemia.