Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynaczam tu styl

Reebok Classic czy Adidas original

Polecane posty

Gość wynaczam tu styl

co jest bardziej vintage i oldschoolowe i kultowe waszym zdaniem

Gość wynaczam tu styl
a co jeszce jest oldcholowego , nie chciałem wstawiać converse'a bo w sumie tylko chucki sa kultowe

Gość wynaczam tu styl
mike to szit w ogle nie ma historii ta firma , to sportowy microsoft , jeden czy 2 modele maja pesudooldschoolowe i tyle , adidas i reebok maja całe linie klasyczne a nike nic

Gość wynaczam tu styl
no ok, nuty do kosza to moze maja dobre oldscholowe nie przecze , ale nei maja zadnej linii obuwniczo-odziezowej w stylu vintage :-( nike moze i maja dobre buty ale jakos zawsze zle mi sie kojarzyły, przez te afery, nike jest jak coca-cola czy mcDonald z tym ze ma jeszce mniejsza historie i doswiadzcenie niz konkurencji, to co ma nike to pieniadze !!! ;-(

Gość wynaczam tu styl
reeebok został połkienity ( chyab 3 milairdy euro ) przez adidasa wiec w gruncie rzeczy obecnie to ta sama firma działjaca pod 2 markami , duzo znalazłoby sie oldschoolu ale wiel rzeczy niedostepnych w polsce

Gość ja mam gdzies oldschoolowa
bluze dresowa adidasa....prawie nowka, chyba z 13 lat ma a zalozylem ze dwa razy :D

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..