Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesiiitaaaaaa

jutro egzamin na prawkoo ....

Polecane posty

Gość Lusesiiitaaaaaa

3majcie za mnie kciuki ludziska.

Gość dasz rade...........
ja jutro bede miala dopiero 13 godzine jazdy :(

Gość Lusesiiitaaaaaa
hmm na razie nie mam w ogole stresu ,.. moze jutro bedzie..

Gość Lusesiiitaaaaaa
ale serio ? bo ja myślałam wlaśnie o tym ..

Gość ja i moja nerwica żołądkowa
podobno snickers itp. batonik tez pomaga. życzę powodzenia. sama niedługo mam egzamin :O

tyle, że ja muszę szukać wspomagaczy w postaci tabletek uspokajających :O w przeciwnym razie orzygam egzaminatora...

Gość andżelina i brat
ja też sie nie denerwowałam ...dopóki nie wymieniłam z egzaminatorem "dzień dobry"... wtedy złapałam stresa, na pasie tak noga mi na sprzegle latała, ze dzwoniło, naprawde nie wiem jak ten samochód jechał płynnie ... ;) dobra rada: nie zwracaj uwagi na krytykę egzaminatora, jedz jak każe dopoki nie powie, że egz przerwany lub nie wrócicie do wordu, są tacy kolesie, którzy takim gadaniem potrafią wytrącioć z równowagi :O

też się boję, że obleję już na łuku, bo puszczę sprzęgło... tak mi się noga trzęscie z nerów... obym miała tak jak na normalnej jeździe-rozwolnienie i schiza przed, ale jak wsiadam do samochodu to tylko przez minute trzesie mi sie noga, a potem juz wszystko ok

Gość a wiecie czego ja sie obawiam
ze obleje przy omawianiu swiatel, lubie zapomne ustawic lusterko lub inna pierdole

Gość Lusesiiitaaaaaa
Ja wlasnie tez sie boje swiatel, mam je obkute ale z nerwow rozne rzeczy sie dzieją i łuku się boję .. i nie wiem co ubrać.. tak na elegancko bardziej ?

nieee, bo bedzie Ci sie niewygodnie jeździć... ubierz się normalnie, np. dżinsy i jakiś sweterek, wygodne buty... byleby nie wyzywająco

ja mialam czarne spodnie rurki, adki, bluzke na dlugi rekaw, ladna ale nie krepujaca ruchow taka ktora lubicie i wiecie ze zadna metka nie bedzie was "gryzła" bo ja od tego czekania wlasnie urwałam metke bo mnie "gryzła":)

Tikitaka2602 a jak poradziłaś sobie ze stresem? chyba, ze sie nie stresowałas :P ja sie denerwuje strasznie (ze względu na moją nerwicę żołądkową), egzamin mam za miesiąc i juz sie denerwuje to co bedzie potem :O

Gość Lusesiiitaaaaaa
ja ubiore jeansy, adidasy, i mam taki zakiet w miare.. \hmm na razie w ogole nie mam stresa, moze rano bedzie.. :P

trzymamy kciuki :D powodzenia

Gość Lusesiiitaaaaaa
dziękuje,przyda się! :):)

duzo pomogł egzaminator, wiesz gwizdal sobie w czasie jazdy i nucił piosenki, rozmawiałam sobie z nim ale jednoczesnie bardzo skupiałam sie na tym co sie dzieje na drodze, słuchałam go ale i udało mi sie wszystko dobrze zrobic na miescie. Tez sie denerwowałam bo głos mi normalnie drzał, i przy sprawdzaniu stanu tech. auta wyleciało mi z glowy jak mam sprawdzic swiatło stopu!! dobre co usiadłam i naciskałam sprzegło a nie hamulec :/ hehe

tzn. Ty miałaś wciskać hamulec a egzaminator miał sprawdzić czy to światło działa tak? no bo inaczej nie sprawdzisz, chyba ze cegłe pozlozysz :P a światło cofania mozna jakos sprawdzic?

Gość Lusesiiitaaaaaa
wrzucasz bieg wsteczny ;>

dasz radę, tylko redbull, poważnie mówię z tym. Ja zdałem za drugim razem. Zadne tabletki uspakajające. Podejdz do tego na luzie, ubierz sie wygodnie, miękkie sportowe buty. Życzę Ci owodzenia

no tak, to wiem, ale nie moge sama później wyjść ze samochodu, bo jak wrzuce wsteczny i puszcze sprzeglo by wyjsc zobaczyc-samochod mi zgaśnie :P

redrose76 ja niestety TYLKO leki uspokajające :O

Gość Lusesiiitaaaaaa
zglupialam :(

takie piguły zniszczą Ci wątrobę. Może jakieś ziólka w płynie? Podejdz do tego na luzie, to jest sposób na wszystko, bez emocji

redrose76 dzięki :) też myślałam raczej o ziołowych. i tylko w przeddzień i w dzień egzaminu. ja muszę coś wziąć bo mam nerwicę żołądkową niestety... :O

Gość Lusesiiitaaaaaa
ja jak sie denerwuje to ciagle sie usmiecham i smieje niech sie egzaminator nie zdziwi jak go 'wysmieje; :P

Gość a wiecie czego ja sie obawiam
Moj instruktor ostatnio opowiadal mi jak jest ze sprawdzaniem wstecznego. Nie mozna odpalic samochodu, wysiasc i sprawdzic bo oblejesz, nalezy ustawic kluczyk na pozycje 2, wrzucic wsteczny i dopiero wysiasc z auta.