Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_talent - co to za piosenk

co to za piosenka? po wykonan. przez Ewe w MAM TALENT

Polecane posty

http://www.plejada.pl/1,10206,wideo,,51733,jaki_byl_drugi_odcinek_mam_talent,artykul.html ktos zna tytul tej piosenki ktora jest gdy konczy wystep swoj p. Ewa? ?

www.plejada.pl/1,10206,wideo,,51733,jaki_byl_drugi_odcinek_mam_talent,artykul.html 1:05 do konca pozostaje jak sie zaczyna ten utwor ..

nikt nie wie ? :(

Gość link nie dziala

Gość taj jak spiewala
tak samo dokladnie jak to co spiewala AVE MARIA

Gość taj jak spiewala
dziekuje - nie ma sprawy-polecam sie na przyszlosc :O

Gość tylko sie nie smiejcie ale
to jest MUZYKA POWAZNA tak? ... znacie moze glos kobiecy, kobiete ktora spiewa tak samo ? inne tytuly utworow takich podobnych do tego? ze glos operowy to jest tak? nie znam sie na tej muzyce, nie wiem nic , ale poruszyla mnie i zachwycila... nie znam nikogo kto tak spiewa.. azalezy mi zeby to byl glos kobiecy.. mozecie mi polecic kogos?

taj jak spiewala tak samo dokladnie jak to co spiewala AVE MARIA --------> nie bardzo rozumiem .... :(

ten tytul to AVE MARIA tego utworu przed ktorym wypowiada sie agnieszka ch? gdy konczy spiewac p. Ewa? ale kto go wykonuje? ...

Gość hydratacja
nie wiem o co chodzi. ewa śpiewała ave maria, utwór, który leciał po jej występie to lisa gerard - sacrifice, o ile nie pomyliłam tytułu.

Gość hydratacja
lisa gerrard*

to jest MUZYKA POWAZNA tak? ... znacie moze glos kobiecy, kobiete ktora spiewa tak samo ? inne tytuly utworow takich podobnych do tego? ze glos operowy to jest tak? nie znam sie na tej muzyce, nie wiem nic , ale poruszyla mnie i zachwycila... nie znam nikogo kto tak spiewa.. azalezy mi zeby to byl glos kobiecy.. mozecie mi polecic kogos? ___________ dziękuję pięknie za wykonawce... =) bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość:]

Gość hydratacja
a jednak pomyliłam, lisa gerrard - Sanvean (I am your shadow) :D

Gość bic zbita
wpisz w googe AVE MARIA :S to jest tytul utowru klasycznego, nie poamietam kto go stworzyl ale wielu wielu tworcow go gralo. sa wersje operowe, sa pianino+skrzpce (najpiekniejsza byla kiedys taka wersja na plycie dodawanej do SE na Dzien Kobiet ) wpisz w google otworzy ci sie sporo wiadomosci o tym

dziękuję... :) kurcze jak sie ciesze ze uzyskalam od Was pomoc... :) dziekuje ... :) __________ ps. znacie moze tworczosc pavarottiego? ..zalezy mi na takim kawalku, ktory wzrusza moja mame jak tylko o nim pomysli.. pewnie kazdego inny kawalek wzrusza, ale mozecie mi przykladowo podac tytuly?.. o ile ktos zna =)

Gość yhyyyhy yy
powazna? operowa? ...hmm

Gość sliwka robaczywka
dla mnie to muzyka poważna, nie znam się na tym. wiem jedynie jakim głosem śpiewa lisa, a to w klasyfikacji muzycznej chyba nie pomoże.

Gość sliwka robaczywka
ewentualnie operowa, bo kilka piosenek śpiewała mezzosopranem, a ten jest zazwyczaj w operze.

dziekuje:) jezeli chcialabym cala plyte takiej muzyki jak p.Ewa i Lisa prezentuja to w jakich kategoriach szukac? muzyka powazna operowa? ..kurcze nigdy nie interesowalam sie taka muzyka i utworami :) i zalezy mi na kobiecym wykonaniu ..

Dead Can Dance - czyli zespół w którym przez lata śpiewała Lisa grał muzyke zaliczana do dream pop, world music, dark wave

dziękuję pięknie =) =)))