Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uhh Ahh Yeahh

Zyczonka slubne!

Polecane posty

Chcialabym zyczyc wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Panu Ivritowi , moze jeszcze za wczesnie i wypoczywasz . . . wypoczywacie po tym pieknym dniu , ale licze ze zajrzysz i przeczytasz ! ! ! ! Wsrod ciaglej zycia pogody, niech rozkosz Was oplata, wsrod milosci, wiary, zgody zyjcie w zdrowiu dlugie lata. I oczywiscie pociechy z coreczki :D :D :D :D :D :D ! ! ! ! ! !!

Gość tylko przeglądam was kaffe
skoro jeszcze nie śpię to się dołączam

🖐️ W sumie jedno z jednym to jestem wszystkim totalnie wykończony ;)... Poza tym wciąż (o zgrozo!) nie mogę w \"to\" uwierzyć :D!!!

musisz mi KOCHANY podac , kiedy bedziesz to sobie poklikamy , szukalam naszego starego tematu , nawet go zapisalam , ale nic z tego . . . . teraz na \' legalnym \' nicku dodalam wszystko , co powinna i juz mi sie nie zgubisz :D :D :D :D :D . . . . . jeszcze dlugo nie bedziesz mogl uwierzyc i oby ten czar n igdy nie prysl ! ! ! !

lihihihihi jak zwykle rozmierzchwiona fryzurka, sliczne oczeta, promienisty usmiech;;;; tylko ten nos..... jakis taki :D :D :D :D :D

Lepiej nie otwierać linków niewiadomego źródła 😠! Tak, tak jasne, już Ci wierzę ... :P

Jeszcze tylko ja nie śpię, ale już wędruję! Dobrej nocy :*!

🖐️ Mój Tajfun dezorganizuje cały nasz dzienny, umartwienie zaplanowany czas i jakoś muszę sobie z tym całym bałaganem poradzić!!! Ot miodzik małżeński 😡! Buźka, jak będziesz pomachaj 🖐️!

Czesc ! ! ! latam to tu to tam ;;; zobaczysz za jakis czas , moze za rok , za dwa , wysylecie mala do przedszkola ( a planujecie ? ? ) to sie ulozy ;;; znow bedzieci miec troche czasu tylko dla siebie i wszystko sie ustabiklizuje , byle nie popadac w monotonie ! ! ! 😘 😘

Tylko na chwilkę :-*! Kolejny zawalony dzień i pora rzucić truchłem o łóżko 😭!