Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppp me

ZNASZ SIE NA KOTACH PROSZE WEJDZ

Polecane posty

Gość helpppp me

Moja kotka ma rok i od 5 dni pierwszą rójkę. Nie mozna z nią wytrzymac, nie spie od 4 dni :O Wiem ze mozna kotce dawac leki antykoncpecyjne takie jak bierze człowiek. jestem chora i nie moge jechac z nią do weterynarza. Ale mam w domu 1 opakowanie Syndi35. Czy mogę jej dac? Jesli tak to co ile dni/tygodni po 1 tabletce?

Gość swojej kotce daje provere
5mg /raz w tyg....sprawdż skład obu leków

Gość fffiiiisio
boże!!!!!!! nie dawaj , jesli teraz jej nie zaszkodzi pewnie odbije się to w przyszłosci na jej zdrowiu matko świeta skad te pomysły ??????

Gość helpppp me
kot to nie człowiek ale kotki dostają antykoncepty takie jak czlowiek. to wiem na pewno bo w rodzinie kotka takie dostaje. wiec?

Gość helpppp me
jak skąd te pomysły? KOTKI NA PRAWDE PRZYJMUJĄ ANTYKONCEPTY TAKIE JAK KOBIETY

Gość provera jest na recepte
wypisze Ci weterynarz bez problemu

Zadzwoń do weterynarza żeby przyjechał do ciebie i dal jej zastrzyk ja z moją tez nie mogę jeździć do weterynarza bo porostu nie da się jej do niczego zapakować bo wie ze będziemy jechać do weterynarza i on zawsze przyjeżdża do nas. Nie dawaj jej tych leków co jakiś czas trzeba jej dawać zastrzyki.

Tabletki dla kotek są dobre dla tych właścicieli,którzy szybko chca się kota pozbyć. Kochasz swoje zwierze to wysterylizuj,jednorazowy koszt i spokój na całe życie.I przy okazji kotka nie zachoruje na raka sutka czy ropomacicze.