Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie zwolniona

Jak załatwić sobie zwolnienie z w-fu na zawsze?

Polecane posty

Gość wiecznie zwolniona

To może być dziwne ale nienawidze wychowania fizycznego najgorszy przedmiot wg mnie. Jestem w 1 klasie gimnazjum a nie chce ćwiczyć do 3 klasy gimnazjum cały czas starałam się być chora ale niestety to się nie udaje co mam sobie zrobić żebym nie ćwiczyła na w-fie przez 3 lata proszę pomóżcie i proszę o jakieś sensowne odpowiedzi

Gość hahahahahahha
Nogę sobie amputuj leniu śmierdzący. A potem na starość, ba w wieku 30 lat, nie dasz rady po schodach wejść bez zadyszki.

Gość wiecznie zwolniona
biegam codziennie przed szkołą i po po prostu nie lubię ćwiczyć z innymi

Szkoda mi osób takich jak Ty... a potem się dziwić, że społeczeństwo ma problemy z kondycją i nadwagą. Sport jest ważny w życiu każdego człowieka, a raz iść na 45 to naprawdę o dużo za mało. Więc po co jeszcze tego unikać?

na zawsze to się pewnie nie da... ale co roku można dostać. poza tym istotnie sport jest ważny, ale jeśli nie lubisz wfu to z aktywności fizycznej nie rezygnuj ...

Gość 123425
Ja tez bym chciala zwolnienie. Ale mam powód: podczas ćwiczeń zawsze dopadają mnie duszności. NO niestety, musze się męczyć i dusić, bo zwolnienia nie chcą mi dać.

Gość wiecznie zwolniona
ale ja biegam jestem chuda mam 160cm wzostu a waże 45kg to dużo?

Gość xvzy
Denerwują mnie wypowiedz o treści: "Żal mi cię","na starość będziesz...". Osoby, które tak piszą tak naprawdę nie mają pojęcia jak w dzisiejszych czasach wygląda wf. Sam jestem uczniem i wiem. Nauczyciel wf-u tak naprawdę traktuje ten przedmiot, jak przykry obowiązek i przychodzi tylko po to, żeby mu za to zapłacono. Moim zdaniem zwolnienie z wf-u nie jest złym rozwiązaniem- pod warunkiem,że w miarę możliwości nie nie rezygnuje się z ćwiczeń, np. w domu. Pozdrawiam:-)