Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naburmuszona

farmacja

Polecane posty

Gość naburmuszona

mam naprawde problem . jestem 17latka . na profilu biologiczno chemicznym . zastanawiam sie w przyszlosci nad zawodem technika farmacji . twierdze iz na dzienne studia sie nie dostane lub nie utrzymam mam zamiar isc na studium . skrzydla mi podciely informacje przeczytane tu i owdzie . jedni ze zarabiaja duzo jedni ze malo ze wafrto i ze nie warto . komu wieryc ? a moje plany na przyszlosc nieco sie pogmatwaly . pomocy ? prosze o naprawde wiarygodne idpowiedzi

Gość andrea22
z tego co wiem technik farmacji zarabia ok 1200 zlotych, a mgr oczywiście wiele więcej ale studia są trudne.

Gość duporyj
chemicy teraz robią dobrą kase nad naszym morzem.

Mam dokładnie taką samą sytuacje jak Naburmuszona. Mam w głowie dwa rozwiązania: 1) Iść na farmacje 2) Iść na studium farmaceutyczne i do tego ekonomia zaocznie (lubię też matematykę) Nie wiem co robić. Przede mną jeszcze trochę czasu ale jednak trzeba się skupić na tych przedmiotach, które wybierze się do matury. Co w ogóle jest opłacalne, żeby studiować? Nie chcę mieć później pracy, którą np. załatwi mi jakiś znajomy, bo z moimi studiami nigdzie mnie nie będą potrzebować.