Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguboina

chyb a już nie dam rady dłużej

Polecane posty

Gość zaguboina

kocham mojego chłopaka, kocham go bardzo, ale on powiedzial ze ma inną. W lóżku sprawdzaliśmy sie doskonale, dogadywaliśmy sie bez słow, robiłam mu wszystko co chciał. No wiecie o co mi chodzi. Ja juz nie chcę żyć bez niego. Zrobiłabym wszystko żeby wrócił do mnie. chyba wezmę sznurek z garażu :(

Gość zaguboina
nawet wy macie mnie w dupie

Gość bruneteczka 17
laska MASZ PROBLEMY;/PIERDOL FACETA I ZROZUM ZE LUDEZIE MAJA WIEKSZE PROBLEMY;/POMYSL CO JA MA ZROBIC JESTEM CHORA...MOJE LECZENIE CIAGNIE SIE JUZ 2 LATA..WYDAJ KUPE KASY NA LEKI I HUJA MI ONE DAJA!!!!!SZUKAM SZANSY DLA SIEIE BVY ZYC NORMALNIE!!!A TY WYJEZDZASZ Z JAKIMS KOLESIEM;/KURWA WIEM ZE MOZE cI BYS SMUTNO ALE TO NIE KONIEC SWIATA;/:(MI O CHLOPACH I SEKSIE SIE NAWET MYSLEC NIECHCE A MAM DOPIERO 17LAT;/

Gość zaguboina
bruneteczka a ja mam tyle samo co Ty i swiat mi sie zawalił

Gość bruneteczka 17
NO TO MOZE PORA DAC SOBIE SPOKOJ Z TYMI BEZNADZIEJNYMI MYSLANIA I DRECZENIAMI SIEBIE SAMEJ...?UWIERZ ZE MOJE YCIE TEZ NIE WYGLADA KOLOROWO;/JESTEM SAMA JAK PALEC I KAZDA MOJA MYSL WYPELNIA MOJA CHROBA...TAKZ DOCEN ZE JESTES ZDROWA I MOZESZ BYC Z KAZDYM INNYM FACETEM..;/JA FACETOW MAM W DUPIE GLEBOKO....MYSLE TYLKO O SOBIE:(