Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia sprawaqfsgsfd

JAK MAM MU POKAZAC ZE MI SIE PODOBA..?

Polecane posty

strasznie podoba mi sie jeden chłopak, ale on chyba woli moją przyjaciółke ( :O:() ale.. jak mu mam jakos pokazac ze mi sie podoba? Nie myslcie ze jestem jakas natretna i to ja za nimi latam.. :< ale jak go widze, to omijam go wzrokiem i sie usmiecham.. nie wiem czy na mnie patrzy czy co, jestem niesmiała i w ogole głupia sprawa.

Gość Karolina_1989
hmm..spojrz na niego zawies przez chwile wzrok pozniej usmiechnij sie skromnie do siebie..przechodze przez to samo ale moj obiekt jest zajety (Zona i dziecko;/...) jestem w gorszej sytuacji:(

czy jak załoze sukienke ala steczkowska i stane jak merlin,to zwróce jego uwage plisssssssss pomocy

Gość mala_mniejsza
ze mna cos chyba nie tak. bo Ci , ktorzy chcialam zeby zwrocili na mnie uwage mieli mnei w tylku . jak grochem o sciane. za to przyciagam cala reszcze .. jakies ofiary losu. ehh zycie..

TO z steczkowska to podszyw.:[ Własnie ja tez ofiary losu przyciagaaaaaam.. ehhhhhhh!

Gość kov-lov
więc pewnie sama jesteś ofiarą losu

Gość jklkl
mi sie tez taki jeden podoba ale jestem za brzydka dla niego :(

ja mysle nad innym sposobem:dam mu poobgryzac paznokcie u nóg i pobawic sie hrmoroidą.Fajny sposób ?

jak sie ładnie podszywcie, raaaaadosc nie? Nie, nie jestem ofiara losu skarbie. :]

Gość ja :PPPPPPPPPP
hej, wiem, że podobam się jednemu chlopakowi ze studiów. Widujemy sie tylko na jednych zajeciach. Chlopak jest naprawde bardzo fajny choc na poczatku jakos nie zwrocil mojej uwagi. Jest naprawde przystojny, inteligentny i moim kolezanka sie bardzo podoba. I robil jakies kroki zeby mnie poznac ale jakos tak nic konkretnego nie wychodzilo tzn mozliwe ze z mojej winy bo jakos nie okazywalam tego ze jestem nim zainteresowana. Zreszta dopiero w tym tygodniu do mnie doszlo ze moze naprawde mu zalezy (chyba wczesniej nie myslalam ze mu sie podobam) i teraz mysle ze moze powinnam zaryzykowac i w jakis tam sposob mu okazac ze mi sie podoba. Tylko jak? Jestem troche niesmiala i .... zresztą sama nie wiem co czuje i trochę się boję.

Gość ODPOWIEDZ NA PYTANIE!!!!!!!!!!
Mi sie wydaje ze powinnas poprostu z nim porozmawiac... Jezeli jestes niesmiala to: 1. Patrz na niego czesto ale nie dlugo ( takie krotkie spojrzenia) 2. Usmiechaj sie delikatnie i cieplo. 3. Uzyj jakiejs ladnej perfumy i przejdz kolo niego aby poczul Twoj zapach 4. Przechodz kolo niego dotknij " przypadkiem '' Jego reki, popatrz na niego i powiedz "sorki" . 5. Zdabadz Jego nr gg lub tel. i napisz np. Slyszalam ze jutro kartkowka niewiesz czy to prawda? " 6. "Rozmawiaj o czyms waznym" z kolezanka tak aby on stal za Toba ty stoj do kolezanki przodem ( do niego tylem) Idz tak tylem i delikatnie na niego wpadnij, przepros:) Jezeli powie np. " patrz jak chodzisz '' Daj sobie z nim spokoj:) Tego kwiatu pol swiatu... Mam nadzieje ze pomoglam:* Trzymam kciuki :*