Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkaaaaaaaaa

reakcja alergiczna na neomycyne-pilne!!!

Polecane posty

Gość kropkaaaaaaaaa

bardzo prosze o odpowiedz czy ktoras z was wie jak sie objawia reakcja alergiczna na neomycyne? stosowalam ja w masci miejscowo , ale troche za dlugo...po 3, dniach od odstawienia wysypalo mnie malymi czerwonymi kropkami podobnymi do tyhc jak przy podraznieniu skory po goleniu nog, nie wiem co mam o tym myslec a do lekarza ide dopieor rano, kropki mam od soboty i jest ich wiecej!! czy to moze byc reakcja alergiczna na ten lek! blagam, pomocy!!

Gość kropkaaaaaaaaa
drugi dzien pijam konskie dawki wapna i nic :( nie wiem co robic.......

Gość marcysiankaaaa
podczytałam i : brałaś zbyt długo być może na zbyt duże powierzchnie skóry bądź na otwarte ranki Nic Ci nie będzie, nie obawiaj się , ale do lekarza się udaj. Być może potrzebny będzie lek przeciwhistaminowy, albo coś innego.

Gość kropkaaaaaaaaa
tak to racja, bralam okolo 12 dni, i na otwarta ranke , dosc duza byla.....jutro pojde do lekarza, tymczasem nadal sacze wapno dzieki wielkie za pomoc :*

Gość marcysiankaaaa
Nie martw się, nie jest to wstrząs anafilaktyczny zagrażajacy życiu. Inaczej miałabyś szereg innych objawówJ eśli nie wierzysz, poczytaj. http://www.interna.com.pl/wstrzasanafilaktyczny.htm przejdzie., ale zawsze mów lekarzowi, ze jesteś uczulona na ten antybiotyk.

Gość marcysiankaaaa
A, no i życzę zdrówka i dokładnego czytania ulotek ;)