Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara się czuję

Mam 45lat i czuję sie stara

Polecane posty

Gość stara się czuję

Nie wiem tylko czy to wynika z tego że jestem chora na grype straciłam głos chrypie jak zdechlaczek czy to wina jesieni zimna braku słonca.Mam okropne samopoczucie.

Gość ja też mam 45 lat
życie jest za krótkie aby pić tanie wino:-)

Gość Oczy
to normalne w tym wieku

Gość stara się czuję
no fakt z tym winem tylko ze ja raczej nie na winie tylko na różnych prochach przeciwgrypowych oczywiście :) ale jakos tak marnie to wygląda jedyne co może posieszyć moje dzieci to ze matka nie ma głosu:P krzyczec nie da dzis rady:) a może faktycznie cos mocniejszego pomaga jakies sugestie

Gość ja też mam 45 lat
dla małoletnich jesteśmy coś jakby archiwum ale Ty wiesz i ja wiem,że życie zaczyna się właśnie w tym momencie kiedy młode się wreszcie "odpempowia" a więc zjedz cokolwiek co wylecza i baw się...:-) i nie gadaj głyupstw!!

Gość stara się czuję
Nawet nie pierdzę już z taką siłą jak wtedy gdy miałam 30 lat.

Gość stara sie czuję
w sumie to nie pamietam kiesy się ostatnio bawiłam a tak dla uścislenia to mam dziecko ktore jeszcze się nie odpepowi tak szybko i nie przeszkadza mi to przy mnie czuje sie młodsza

jak dla mnie to kobieta w wieku 45lat jest juz stara ale niestety tez mnie to kiedys czeka.

Gość stara sie czuję
więc własnie tak się dziś czuję zaraz ide w kimono czyli szlafen i jutro bedzie lepiej leki powinnny juz w końcu czynic postepy

Gość ja mam rok więcej
i czuję się ok. :) W tym roku nauczylam się jeździć na nartach. W ogóle dopiero po 40tce po raz pierwszy zrobiłam wiele rzeczy, głównie szalonych i miłych :D

Gość mloda 57 latka
A co ja mam powiedziec? jutro kończe 57 lat. od 2 lat jestem na emeryturze i dopiero teraz zaczynam żyć. dziewczyny jesteście przy mnie malolatki. od pazdziernika zaczynam kurs salssy u mojego syna instruktora. mam dwoch kochanków dużo starszych ode mnie. spotykam ich niestety od czasu do czasu bo częściej juz nie mogą. sa cudowni bezpruderyjni. dla nich jestem piekna atrakcyjna mloda. zyc nie umierac.

Gość jak mialam 46 objechalam
swiat dookoła. Bedzie jeszcze niezle