Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muchomorzyca

pomysł na prezent dlka chłopaka 22 lata proszeee

Polecane posty

Gość Muchomorzyca

proszę!!! o coś oryginalnego najlepiej do 100zł książki bokserki płyty to już było eleganckie pióro odpada ( jest leworęczny i twierdzi że niewygodnie mu się pisze piórem) w sumie interesują go jakieś śmieszne gadżety typu wyrzutnia rakiet na usb ale nie mam pojęcia gdzie mogłabym to kupić ( poza netem) naprawdę brakuje mi już pomysłów:(

Gość ruchacz podhalanski
weź go na kręgle

Gość Muchomorzyca
na kręglach j\niedawno byliśmy pierwszy raz i .... nie spodobało mu się zbytnio bo okazałam się lepsza od niego :P więc niestety odpada interesuje się wieloma rzeczami film muzyka książka informatyka echh naprawdę chciałabym mu podarować coś pożytecznego i z poczuciem humoru koszulki z geekowymi tekstami też już dostał :)

Gość Muchomorzyca
w sumie pierwszy rok razem :) ale niedługo ma urodziny więc im więcej pomysłów tym lepiej dla mnie :D

kup mu karte podarunkowa za 100zł do jakiegoś skleu który lubi. bilet na jakas fajna extremalna impreze, karnet na silownie ;) byle co. dla faceta najwazniejsze zeby to bylo PRAKTYCZNE

Gość sezon na duże słoneczniki
kup mu pendrive, ale nie takiego zwykłego tylko w jakimś faajnym kaształcie... teraz tego pełno na rynku, a jak interesuje sie informatyką to napewno mu sie przyda

Gość Muchomorzyca
dzięki za rady :) pendriva już ma, mp3 na usb też, więc ma sporo przenośnej pamięci:P książka była niedawno ale spróbuje go podpytać oczywiście może ma jakieś nowe typy jak spędzić można jeszcze ciekawie wieczór w Krakowie? w sumie to od jakiegoś czsu ciągle chodzimy to tych samych (ale ulubionych ;) pubów dzięki za linka :) coś poszpera, może coś mi wpadnie w oko :D

Gość Muchomorzyca
niby wiem ;) ale trudno z niego coś wyciągnąć zawsze odpowiedzi w stylu nieee nie rób sobie Kochanie problemu;) a te rzeczy o których coś tam wspominał że lubi już dostał:) nawet wyczaił moją taktykę dawanie mu tego co mu się kiedyś tam podobało i muszę działać w coraz większej konspiracji :) Może model do składania ? (lubi samoloty) albo jakiś markowy pasek?

jeśli jestes z warszawy lub gdanska, to mozesz zajrzec do jednego z punktow sprzedazy toys4boys w centrum handlowym, tam sa naprawde fajne rzeczy do kupienia, cos na pewno wybierzesz. ewentualnie mozesz zamowic przez internet, ale tego chyba chcesz uniknac. ja sama mam problem z prezentem dla mojego chłopaka, ale właśnie podsuneliscie mi pomysl z pendrivem :D stokrotne DZIĘKI!!!

Gość Muchomorzyca
upupup :)