Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila dziewczyna 20

Juz czas zagadac...ALE JAK?poradzcie

Polecane posty

Gość mila dziewczyna 20

a wiec mam na oku naprawde fajnego chlopaka przystojny inteligentny studiuje chiriurgie ma podobne do moich zainteresowania no moj ideal obesrwuje go od pewnego czasu odwiedzilam jego strony internetowe jak myspace i chcialabym wreszcie do niego zagadac.na poczatku przez net.tylko nie wiem za bardzo jak to zaczac.nigdy nie podlanczalam sie jako nieznajoma.a nie chce by mnie zablokowal.chcialabym najpierw z nim pogadac na necie by poznal mnie choc troszke ale jak wypasc dobrze i interesujaco?PORADZCIE!!!

Gość wredna taka
podlonczalam???????????????? jak mu tak napiszesz to cie oleje podlączalam za wysokie progi...

Gość mila dziewczyna 20
oj wredna wredna:P pytam powaznie i dzieki ze mnie poprawiasz.pozdrowionka

Gość wredna taka
poradzic nie umiem , bo mnie faceci omijaja szerokim łukiem , ale coz wredna jestem dzis tez mnie jeden olal :) a doczep sie czegos co napisal o sobie tylko zeby bylo interesujaco i tajemniczo bez banalow powodzenia

Gość dziewczyna_dupka
Skąd się znacie? Znaczy w ogóle skąd go wzięłaś? Pierwsza rada: używaj znaków interpunkcyjnych i nie zrób blędów w wiadomości do niego;)

napisz że chcesz się z nim umówić na kawę, piwo, spacer i tyle. Czemu kobiety dorabiają ideologię do byle czego??? interesująco i tajemniczo... dobre, ahhhh...

Gość mila dziewczyna 20
no na kawe sie z nim nie umowie poniewaz on w innym miescie mieszka.teraz chcialabym z nim pogadac i sie troszke lepiej zapoznac.chodzi o to ze nie chce by tak od razu wiedzial ze on mi sie podoba a jakbym wspomniala ze lubie "cos" czyli to co on na swoim profilu napisal nie zabrzmi to zbyt infantylnie?facet moze pomysli ze bylam na jego stronce i zwyczajnie zgapiam jego zainteresowanie.

Gość mila dziewczyna 20
w ustawieniach sie to robi preferencje

Gość mila dziewczyna 20
w jeleniej gorze a cio?