Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambrelia

jak mu pokazać ale sie nie narzucac?

Polecane posty

Gość ambrelia

pare dni temu poznalam go na studiach, okazalo sie ze jest na moim roku w mojej grupie, spodobal mi sie od razu nie moge przestac o nim myslec, znalazlam go na naszej klasie, wzielam jego numer gg, rozmawialismy okolo godzine ale tylko na tematy szkolne, wiem ze nie ma nikogo, ale tez nie widze nic co by wskazalo ze on sie mna interesuje inaczej niz jako kolezanka, widze ze w szkole tzryma sie sam, wiec moze jest niesmialy, nie wiem, chcialabym mu pokazac/powiedziec ze mi sie podoba ale nie chce sie narzucac ani robic z siebie idiotki bo jesli nie jest zainteresowany to sobie tylko wstydu narobie...

Gość rykała m
Jak zaczniesz sie mu narzucac zrobisz z siebie tak czy siek idiotke. Jak sie odezwiesz pokazesz ze jestes cialkiem fajnie zdesperwoana. Czekaj na jego krok, albo tancz jak on chce :P Jakie te laski sa naiwne

Gość ktoś przed chwilą
Pokażesz mu później...:P A tak na serio, to możesz mu delikatnie dać do zrozumienia, że ci się podoba;)

Gość tym razem anonimowa
jak na to, ze "znacie się" od kilku dni to wystarczająco dużo zrobiłaś skoro zaczynacie studia to przecież będziecie się spotykać, więc nie ma się co spieszyć...

Gość wdddddwd
tylko desperatki przyspieszają, a ty taka pewnie jesteś

Gość ambrelia
nie jestem desperatka ale jak mi sie ktos podoba to na co mam czekac? ale chyba faktycznie na razie poczekam na jego gest jakis

Gość ngh
jak mu pokazać ale sie nie narzucac? ale pokazac co ? Cycki?

Gość jakie przysłowie