Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panienka1989

Niewłaściwe zachowania ginekologów

Polecane posty

Byłam pierwszy raz u ginekologa i facet nie dość że prawił mi komplementy to jeszcze jak zeszłam z fotela kazał zdjąć bluzkę do badania piersi tak że stałam nago

Gość to źle trafiłaś
ja mam zarabistego ginekologa. Stanisław Zosik. chodze do niego juz 2 lata i złego slowa powiedziec nie mogę. jest o wiele bardziej taktowny i delikatniejszy, niz poprzednie babki ginekolozki, u których byłam...

Gość wulgar bulbar
a czy zamiast wziernika zapakawal ci kutasa?

Gość dobrarada1
ja wiem ,że to był twój pierwszy raz ,ale nie należy tracić rozsądku ;) mogłaś najpierw ubrać się od pasa w dół a potem zdjąć bluzkę do badania !!! pewnie miał ubaw , nie martw się z tego co wiem to się często zdarza a oni tylko czekają na takie naiwne niewiniątka :))))

Gość pomagajcie
porzadny ginekolog powinien ci sie kazac ubrac tzn majtki i spodnie a potem powinien kazac rozebrac gore do badania piersi. Moj mowi do mnie pieszczotliwie,ale jest kulturalny i bardzo go lubie:)

Gość taka prawda ot tak
Zmień go na innego!Konował je.ba.ny

Gość moj gin bada mi piersi
przez stanik i bluzke jezeli stanik mam z materialu na badaniu :)

Gość przez ubranie
Dziwne...

Gość pomagajcie
no przez bluzke to dziwne:)

Gość a co zrobić jak
gin dziwnie mnie badał tzn. wydawało mi się że przez chwile masował mi łechtaczkę i patrzył na moją reakcje czy zrobię się mokra... później przy badaniu piersi zamiast szukać czy nie mam guzka to jakoś dziwnie je masował i cały czas niby przypadkiem dotykał brodawek .... to chyba jakiś zbok więcej tam nie idę jakbym powiedziała to swojemu chłopakowi to by chyba go zabił a później mnie ze na to pozwoliłam.

Gość marlut
a mój zbokol zdjął gacie i stał z gołym wackiem.miał słabość do mnie.spiralę mi założył za darmo.a wacek był żałosny.

Gość pomagajcie
hehehhehe

bo tak to jest jak głupie zakładacie spodnie idąc do gina, zamiast spódnicę i do badania tylko majtki ściągnąć :o

Gość moj gin bada mi piersi
jezeli Was to dziwi to znaczy, ze z nim jest cos nie tak ? :D ja nie pisze o jakims welnianym swetrze ale o zwyklej koszulce, kto jak kto ale lekazr ktory wie czego szukac w piersi wyczuje to przez material tez nie musi dotykac golej skory ;)