Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kfiatek21

Mowie NIE tabletkom anty!!!!!

Polecane posty

Gość htyhryh
moje tabletki anty nie słuchają co mówię próbowałam opowiadać bajki, jak mi się nudziło ale ni hu hu

Gość i ja zabiorę głos
odejdź od komputera, bo Ci mózg zaczął się przegrzewać :P

Gość to ja pisze powaznie
ja tez nie mam zamiaru nigdy brac no moze jak bede już miała dzieci

Gość i ja zabiorę głos
dowody poprosze :P

spierrdalowka:) nie bede sie bawila w pisanie dowodow:p Chcialam tylko napisac ze kobiety takie sa bezmyslne, wykolejone bezmozgowia!:o

Gość znowu przegrzany
moherek z mózgiem przeżartym kiłą :O

branie tabletek zaburza twój naturalny cykl, naturalne działanie twojego organizmu. I niech nikt mi nie mówi że branie przez dłuzszy czas tabletek anty jest bezpieczne bo w to nie wierze

czy oprócz plucia jadem potrafisz zaproponować tym niedobrym, głupim, świadomym kobietom innej metody? słucham :)

Gość niecierpliwie c c
JA tez mowie NIE, moj chlopak w życiu by mi nie pozwolil ich brac, powoduje RAKA PIERSI!!!!!powodzenia wszystkim tym co bior;a;/ ch

spotkałam w zyciu jedna pania ginekolog, taka kobitka po 60 , która powiedziała mi że tak naprwde tabletki moga spowodowac raka i bezpłodność

Gość popieram w 100
tez nie biore i nie wezme tego gowna.

nieeee noooo nie moge :o mnie to nie interesuje jak sie zabezpieczasz i nie mam zamiaru pisac tu o metodach zabezpieczania. Chcialam tylko napisac ze gardze takimi kobietami. a rob sobie jak chcesz, tylko zeby potem placzu nie bylo ze dziecko chore sie urodzilo:o

Gość popieram w 100
nie branie powoduje zdrowie, wiecej kasy w kieszeni i poczucie ze mysle o przyszlosci swojej i swoich dzeci :)

Przeciez wiadomo że nie ma 100% skutecznej metody przed niechcianą ciążą, więc tabletki anty są w tym momencie na takiej samej płaszczyźnie jak spirale domaciczne , globulki dopochwowe+prezerwatywa, a przede wszystkim rozwaga i odpowiedzialność partnerów !!!!:p

Gość co za mocher
prawda jest taka, ze bezplodnosc mogly powodowac ilestam lat temu, bo byly konskie dawki, teraz sie mowi,ze nawet jak skonczysz brac, to plodnosc sie zwieksza. Eh... i takie sa skutki braku edukacji seksualnej w szkolach... zal...

Gość żenujący topik....
jak nie chcesz to nie bierz, ale nie pluj na tych co biorą

Wiecie, w sumie to mi to wisi, bo to nie ja będę miała później zatory i zawały, więc spokojnie, nie denerwujcie się panienki.... Żal mi tylko Was, bo marnujecie sobie zdrowie, ale jak już wspomniałam nie moja sprawa. ADIOS Tableciary głupiutkie !!!!:o

papierosy, narkotyki, szkodliwe działanie telefonów komórkowych, 3 wojna światowa, gówniarz z nożem w ciemnej uliczce , pijany kierowca i wiele wiele innych rzeczy też cię może zabić - także wyluzuj aaaaaa i twój własny jad kfiatku też :) zapytałam co zamiast tabletek- jakbyś była mądra to byś odpowiedziała a teraz idź obiad gotuj bo ci już 5 dzieci płacze:p

Gość sdfgjkl
no ale te tabletki na mozg,co je bierzesz tez szkodza :o

Gość popieram w 100
przeciez jak chcesz byc nowoczesna musisz brac tabletki, niczym gumy orbit bo tak wypada. buahahaha

Polski naród -naród nieodpowiedzialnych, nafaszerowanych hormonami debili !!!!!!! Dobrze, że tutaj nie mieszkam i wiecie co ? w dupie mam Wasze zdrowie, wasze tabletki i wasze opinie...

Gość ulalalalaa
hahaha raka piersi, zatory, zawaly, chore dzieci :D:D byc moze jesli sie do lekarza nie chodzi, ale chyba kazda normalna i swiadoma osoba, odwiedza ginekologa przynajmniej raz w roku, chyba ze nalezysz do tych co ida do lekarza jak juz sa w ciazy i maja rodzic, wtedy faktycznie nie dla takich osob tabletki, a co do tych rakow wszystkich, faktycznie statystycznie babki biorace tabletki maja czesciej WYKRYWANE nowotwory, ale to tylko dlatego, ze czesciej sie badaja, w tym rowniez piersi, maja czesciej wykrywane i rzadziej umieraja, niz te ktore nie biora i chodza do ginekologow raz na 5 lat :O