Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DMER

Planowanie Ciąży na Październik 2008

Polecane posty

Czesc dziewczyny ktora z was planuje potomstwo na nastepny miesiac lub kolejne przyszłe, JA z Moim Mężem dlanujemy na Październik ...:) DAJ BOŻE ZEBY SPEŁNIŁA SIE WOLA TWOJA....

Zważywszy że jestem październikowką 2008 i jutro idę rodzić to cieżko Ci bedzie kobieto, ale powodzenia. Podobno wiara przenosi gory. A powaznie to chyba miałaś na myśli październik 2009?

Moze zalozycielka miala na mysli, ze chce zajsc w ciaze w pazdzierniku 2008, a wtedy termin porodu wypadalby na czerwiec lub lipiec 2009 :)

moje drogie ja zaczynam bede sie starac zajsc w ciąze na październik powiewaz aktualnie mam okres po okresie zaczniemy :) ;) działać Czy wam trudno było zajsc?...będąc zdrową ? i powieccie mi szczerze kiedy najlepiej współzyc z mężem ? Przepraszam ze pytam ale ile macie lat ?

u mnie przy cyklu 28-29-dniowym dwa razy udało się zajść przy współżyciu w 11, 12 i 13 dniu cyklu... nie było problemów z poczęćiem... mam 31 lat :)

a jesli miałam 28 a teraz mam 22 dniowa przerwe miedzy okresami jak mam liczyc?... ja osobiście mam 21 lat :) i miło mi was wsztkie poznac :)

z 28... dniowego teraz mam 22 dniowa przerwe pomiedzy okresami nie wiem dlaczego .. tak a okres trwa 7 dni

Jesli masz cykle 22 dniowe i okres trwa 7 dni to zaraz po okresie powinnas zaczac sie starac. Masz krotki cykl i plodne dni zaczna sie zaraz po skonczeniu okresu. A wiesz mniej wiecej kiedy masz owulacje? Chodzi mi o takie objawy jak sluz, bole jajnikow, temperatura itp.

nie planuj, nie przeliczaj. My przeprowadziliśmy sie 20 grudnia 2007 roku - umowa była - dziecko na nowym mieszkaniu. Byłam pewna że troche to potrwa, zanim zajdę w ciązę - bo mam 30 lat - teraz juz 31. Jakies było moje zdziwienie, kiedy pod koniec stycznia nie dostałam okresu, a test wykazał dwie grube kreski!!!

dziewczyny juz z meżem kupilismy kasete Ciąza od A do Z i naprawde warto oglądnoć i wiedziec ze szczegółami co sie dzieje przez kilka godzin i przez kolejkne dni aż do porodu.... na końcu sie popłakałam tak mocno sie wzruszyłam jak zobaczyłam rodzące sie dziecko... wczorajsze odwiedziny ksiedza były naj leprze, zobaczył gazete i ucieszył sie ze wreszcie bedziemy działac:):) az sie ucieszył ze planujemy :) i napewno bedzie sie modlił