Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Mam uporyczywych sąsadów...

Polecane posty

teraz juz podzielone :P dzis był geodeta...z reszta płot stał...ale zachciało im sie zmienić płotu i pod nieobecnośc moich rodzicó zagrodzili sobie metr naszego podwórza :P kircze wiesz jak oni sie dzis kłócili...mimo ze był geodeta i wyznaczył granice :O zwierzeta nie ludzie..

Gość refrewfrewfw
Uhahahahaha! No nie przestają mnie zaskakiwać dziwaczne, nowe znaczenia przypisywane znanym wyrazom! "Uporczywi sąsiedzi", dobre! :D :D :D

Gość bo głupota jest uporczywa
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość oiiusewqfru
hahaha jak kargule i pawlaki :D

Gość puderniczka18
moja sąsiadka wie wszystko szybciej ode mnie :p

Gość puderniczka18
oż, fuck, sąsiadka powiedziała mi przed chwilą że zaszłam :O

Gość gosiak mały ...
mogłabym opowiadac godzinami o naszych sasiadach..nic im sie nie podoba co robimy..ojciec nawet nie moze posadzic na SWOJEJ działce krzaczków tam gdzie mu sie podoba..powyrywali nam sosenki.które były posadzone około 1,5 metra od miedzy.. ostatnio kometuja nasz nowo zrobiny dach ,jak brat wyszedł zobaczyc jak zrobili to usłyszał; "co jeszcze sie skurwysynie nie napatrzyłes?" moge wymieniac godzinami.. ja jestem kurwa ..dziwka i debilka,, zaraz dokoncze musze po brata WYJECHAC

heh skad ja to znam...moi sasiedzi napuszczaja swoja 5oletnia wnuczke...moj tata teraz tynkował dom i moj szanowny sąsiad kazal jej podejść do mojego taty i wiecie co mu powiedziała ?? "Wasza chałupe to tylko spalić a nasza jest lepsza bo to kamienica" hahahahaha! Wiecie co :P moj tata ze smiechu mało z drabiny nie spadł tak sie smiał:P no to jest kompletnie dziecinne zachowanie....a dzisiaj z geodeta sie kłócili...no przeciez geodeta to jest czlowiek uprawniony do dzielenia działek:O i jak wymierzy to tak ma być...a oni dalej swoje...ugody nie podpisali. Teraz sprawa jest wnoszona do sadu...nie wiem dlaczego oni nie maja swiadomości ze przegrali:O i wpedza sie w jeszcze wieksze koszta zwiazane ze sprawą bo to oczywiste ze wyrok ie bedzie dla nich dobry:O głupota ludzka sie szerzy..Nikomu nie zycze aby mieli takich sasiadów jakich ma moja rdzina i ja :O dodam jeszcze ze moj sasiad nazywa mnie gruba krowa mimo ze jestem sczupła :D za to on ma niezly badziuch :P hehe badziuch to brzuch gdyby ktos nie skumal:P

Gość gosiak mały ...
jak chcielismy sprzedac dom to sie xdowiedziałam w sklepie ze moi rodzice sie rozwodza i dlatgo dom sprzedajemy.. no a ja jestem kurwa i szmatamimo tego ze mam stałego partnera od 3lat i planujemy slub.. przeszkadza jej wszystko co robimy.jak postawilismy płotki zeby nie widziała co robimy na podwórku to krzyczała;kurwa !!! dziki!!!/dziki!!!! postawta se do samego dachu płot dziki!!!! płotek został postawiony bo komentowali wszystko..zaczynajac od zakupów ile kupiilismy po to co robie na podwórku..kiedyś usłyszałam ;o patczczta za wiertarke sie wzeła!!! co ja to obchodzi.. a no i jak jestem gdzies z przyjacółmi to nikt mi nie wierzył ze taka głupia jest..a kiedys siedzimy i ona jechała a ze ja zawsze interesuje ile wypilismy i chodziła patrzec w koszu na puszki i flaszki to moja kolezanka do niej ;dzien dobry pani gozdzikowa(;P) mamy tylko dwa piwa i poł litra!!!;))) a ta jak to usłyszłaa to odsatwiła rower bo myslalą ze ja to krzycze i zaczeła normalnie wyc!!!urwa bla bla bla ty dziwko.lbla bla bla kurwo bla bla bla.. i tak sie darła az moi znajomi nie pokładli sie ze śmiechu..na trawie... a potem inni ludzie sie pytali czy ktoś ja zażynał... moge tak wymieniac do upadłego haha;))

mieszkacie w szeregówkach czy w bliźniakach, z takimi sąsiadami? Nie da się całkiem płotem, czy żywopłotem oddzielić od nich?