Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość churowitka

jak wyłudzić rentę z zusu ?

Polecane posty

Gość churowitka
moja siostra wyłudziła i sie cieszy, do tego dodatkowo pracuje bo pracodawcy chętnie biorą rencistki bo nie płacą czegoś tam :-(

Gość chyba nie tak latwo...
znajoma jest bardzo chora i to naprawde... Ciezko jej sie nawet poruszac. I nie przyznali jej :(

Gość churowitka
a tak przy okazji: chciałabym zabić ojca bo dużo choruje i wymaga zbyt wiele opieki jak to zrobić, żeby nie było kłopotów? :-o

Gość churowitka
a moja siostra - nachodziła sie dużo ale kitu im nawciskała,że ma jakąś nerwicę paranoidalną czy coś takiego, nabawiła się w dzieciństwie, sama sie dziwię że jej dali i do tego jeszcze na stałe.Robiła badania ale przecież jej mózgu nie zbadali, musieli uwierzyć, widocznie jest bardzo wiarygodna skoro naprawdę chorzy ludzie nie dostają a ona dostała. Nie mogę się nadziwić.

Gość ryzyk fizyk
bierz sie za robote lewusie

Gość churowitka
wezmę się za robotę chętnie ale jako rencistka więcej zarobie i jeszcze 600 zł renty co miesiąc za friko.Tak chcę.Nie rozumiesz o co mi chodzi lewusie głupi.

Gość Dyskopatia
Bo orzecznicy rentę daja przeważnie na łeb i padaczke alkoholową bo sami coś z łbami mają po operacji kręgosłupa twierdza,że to się nie nadaje na rentę paranoja w tym kraju.

Gość jakajaka
pojebany ten karaj, ja mam rente w wys 550zł i nie moge pracowac a za te pieniadze musze przezyc cały miesiac wkurwiaja mnie ludzie, tzn sępy ktore chcą miec rente za nic:O DO ROBOTY GNIDY!!!!!!