Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra żonka-małżonka

ale mam męża SKNERUSA !!!!!!!

Polecane posty

przed nami rocznica slubu, w sobote zaplanowalismy kolację ,że będzie to kuchnia indyjska i takim i takim lokalu, a on powiedział zebym wybrała sobie prezent....mysląłam nad tym prezentem całą niedziele i wczoraj kiedy powiedziałm co chce -on stwierdził że "za drogie" - po co pyta co chce? :(:(:(

Gość dlaczego klaudia
a co chcesz? bo nie widze bys się nam pochwaliła?;P

Gość no właśnie powiedz co
spbie zazyczyłaś na prezent?

komplet bizuterii ale czy taki drogi? nie chce złota czy platyny zwykły komplet ze srebra (naszyjnik,branzoleta i pierścionek) cały zestaw kosztuje 599zł

Ćwieki... zawsze kupujemy sobie prezenty. ja mu tanszy bo zarabiam o ponad połowę mniej, wiec czemu on nie moze się wysilić? :(

Ćwieki czy ja ci ubliżam? skąd możesz wiedziec jaka jestem? znasz mnie? wiec nie ubliżaj komus kogo nie znasz!

Gość szyk mody z mediolanu
rany oboje pracują zawsze jest tak że baba mniej zarabia:O więc może sobie pozwolic na taki gest chodzi o męzusia. kiedy i która macie rocznice????

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
oj zaraz sknera...może odkłada na jakieś wymarzone wakacje dla was obojga. spytaj się po prostu jaka kwotę uważa za stosowną i wybierz coś w tej cenie. prawie 600 to dla wielu ludzi astronomiczna kwota na prezent więc nie oczekuj tu zrozumienia.

No tak lepsze rzeczywiście byłyby brylanty lub autko...Co tam jak szalec to szalec.... Biedaczka z Ciebie taki bogaty maz a taki sknerus pewnie raz w miesiacu daje ci na zakupy na tzw. "drobne" wydatki a to sknera móglby raz w tygodniu:O

tj 4 rocznica slubu a będzie na poczatku listopada.

nie kase mamy współną...ale tez i swoją..... na swoje "drobne" zakupy zawsze mam kaskę SWOJĄ nie prosze się dwa tyg o kase na fryzjera, bezprzesady.

no ale słuchaj autorko...no jest sknera, takiego sobie wzięłaś to cierp. mówię ci dogadaj się w kwocie, wybierz coś ładnego i nie psuj sobie rocznicy i nastroju czymś tak prozaicznym jak świecidełka.

** ** * *** ** *** *** *** *** nie rozumiesz ze ona juz wszystko popsula, bo dla niej kazda okazja bylaby dobra by z meza troche zedzec biedna ona oj biedna możgu niestety nie da sie za żadną cene i na zadna rocznicę przeszczepic😭

wiesz co...pasku ty nie rozumiesz skali...jak facet ma pensję pt 50 tys (znam takiego) to szczerze ale nie wysilenie się na prezent za 600 jest poniżej taktu. bo to tak jakby facet który zarabia 3000 powiedział że nie kupi ci czekolady za 10zł bo za drogo. :/

ty Ćwiek jestes idiotą! ***** ***** *** * * **** **** *** ok, przemyślałam i chce tylko bransoletkę za ok 200zł ma nadzieję ze bedzie ok.

** ** * *** ** *** *** *** *** Nie prawda bo 10 zl z 3000 jest 300 A 600 z 50000 jest 83 Mogla by byc zaleznośc po miedzy facetem ktory zarabia 3000 i nie chce kupic czekolady za 10 taka gdyby jej facet zarabial 180 tys. ale to chyba nie realne:) Radze przekalkulowac dokladnie to co sie tu pisze bo ja siedze i czuwam :)

fakt,milosci nie udowadnia sie prezentami,ale mi na przyklad zrobilo sie przykro,gdy mialam rocznice tydzie temu.ja pracuje 2 dni w tygodniu,zarabiam niewiele,reszzte czasu posiwecam na studia.moj facet ma wlasna firme i operuje tysiacami...a dostalam od niego prezent za moze 50zl...ja dalam mu prezent za jakies 130zl...zrobilo mi sie przykro..zwlaszcza,ze prezent nie zasluguje na rocznicowy...ot zwykly zakup...nic sexi,nic romantycznego...to juz bym chyba wolala mu powiedziec co chce.ostatnio zasugerowalam i przynajmniej mam ladny upominek

Ćwiek - cały czas na mnie naskakujesz? czy ty myslsiz ze ja musze miec oryginalną bizuterie??? kupuje u zwykłego jubilera..nie aparta czuy Kruka to weź się już nie udzielaj skoro masz coś z rycerza!

z janosika heheheh Poprostu jestes dla mnie pusta laska i tyle mam prawo tu powiedziec co o tobie mysle wiec jeszcze raz jestes PUSTA tak ze az echo idzie:O

Ćwieki założę się ża przez cały czas tu siedzisz....od rana do nocy... krytykujesz bo jestes starym zakompleksionym zgredem singlem-na bank! bo to by wytrzymał ztakim kretynem!!!!!!! jakbym miała ciebie za męża to bym cię w dzien slubu otruła !!!!!!!!!!!!!!

hehheheh ale zonk mam 27 lat meza dziecko coreczke jesli chcesz wiedziec pracuje nie siedze cale dnie na kafe ale fakt czesto no i co najwazniejsze jestem kobieta:)

Gość no i stulila dziob
materialistka jedna:)