Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczonaaaaa kompletnie

Kłopot z rozdziewiczeniem

Polecane posty

W niedzielę miałam swój pierwszy raz ale chyba nie w sensie ginekologicznym. Ból czułam tylko przez chwilę (robilismy to na jeźdźca i był bardzo głęboko) ale krwi nie było w ogóle. Czy myślicie, że problemem może byc jego krótki członek? Nie mam porównania więc nie wiem, czy jest on długi czy nie. I jaką pozycję polecacie aby penetracja była naprawdę głęboka? Z góry dzięki za pomoc.

Gość moonlighting
a co ma do tego dlugosc czlonka? blona dziewicza znajduje sie u wejscia do pochwy, wiec dluhosc nie ma najmniejszego znaczenia, moze miec jedynie szerokosc

tak jak mówi mój nick jestem niedoświadczona. Czy to mozliwe, że otwór w pochwie jest tak szeroki, że jego członek "wchodzi" w niego? Nie wydaje mi się, bo przecież nie czułabym bólu w ogóle.

wiesz, miałam to samo :) mnie nic nie bolalo, nie krwawilam... pewnie wsyztsko jest ok, taka po prostu delikatna budowa błony :) ciesz się, bo niektore dziewczyny przeżywają katusze zanim się je rozdziewiczy :)

bumbleebee dzięki z odpowiedź, trochę mnie podniosłaś na duchu :) Zastanawia mnie tylko ten ból, który odczuwałam, gdy był we mnie bardzo głęboko. Zobaczymy jak będzie następnym razem :) Bo chyba niemozliwe jest, żeby błona była tak głęboko, żeby członek całkowicie wprowadzony (a tak było) nie przerwał jej?

jakbys miala bardzo grubą błone to rzeczywiscie za pierwszym razem mogłaby zostac tylko naderwana. Ale wtedy by bardzo bolalo i byloby duzo krwi. Ja myślę, że już nie jesteś dziewicą :) trzymaj się, następnym razem na pewno będzie dobrze :)

Mam nadzieję, że juz po wszystkim. Byłam nastawiona na ból i krew, na jakieś megaorgazmy i super przyjemność to nawet nie liczyłam ale zero krwi zaskoczyło mnie bardzo :) Tylko lipa by była, gdybym poszła do lekarza i powiedziała, że nie jestem dziewicą a on podczas badania natknął by się na błonę :D

Najbardziej mnie zastanawia to, że gdy był głęboko to poczułam ból, potem pchnął jeszcze 2 razy i za każdym razem czułam ból aż do jajników, przestaliśmy i potem przez jakieś 10 minut czułam lekki ból. Krwi tak jak pisałam zero. Ale wtedy gdy czułam ból był we mnie baaaaaaaaardzo głęboko.

To kamień z serca, dzięki za pomoc :) Już myślałam, że coś nie tak ze mną, że jestem jak studnia bez dna :D Dzięki wielkie za odpowiedzi, pomogłyście mi bardzo :)

Gość ja tez nie krwawilam
wszystko z toba ok, albo z twoja dziwczyna, ktora powiedziala ci ze jest dziewica a tykrwi nie zobaczyles i teraz na forum sie upewniasz czy oby cie nie oklamala:) :P:P:P:P:P:P tak byla dziwica, tak nie musi byc krwi:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:):)

zapewniam Cię, że jestem dziewczyną i że się upewniam czy ze mną w porządku wszystko :P Upewniłam sie już chyba dostatecznie :D

A zapomniałam dodać, że mój chłopak jest prawiczkiem (tzn był :) ) i może dlatego tak się stresuję, że cos poszło nie tak :)

Gość inkafr
"Czy myślicie, że problemem może byc jego krótki członek? " "Bo chyba niemozliwe jest, żeby błona była tak głęboko, żeby członek całkowicie wprowadzony (a tak było) nie przerwał jej?" to drugie zdanie swiadczy tylko o tym ze nie posiadasz zadnej wiedzy na temat swojego ciała. Błona dziewicza znajduje sie u wejscia do pochwy, nie gleboko w niej!!!! albo masz 15 lat albo jestes baaardzo glupia, i nie bierz sie za sex jesli o nim nic nie wiesz

Gość blackcat
dokładnie :o Błona dziewicza jest u samego wejścia do pochwy :o nie w głębi :o czego oni w tym gimnazjum na biologii uczą :o Może ona byc bardzo cienka lub mogło jej wogóle nie byc (stąd brak krwii) do tego jest rozciągliwa a otwór który w niej jest (bądź otwory) może miec wielkosc umożliwiającą wprowadzenie członka. Ból moze byc związany nie z posiadaniem błony lub jej brakiem ale z tym że np masz tyłozgięcie macicy (to tylko przykład) i odczuwasz ból w pewnych pozycjach. Inne wyjaśnieni to to ze jesteś za sucha i ból powoduje tarcie, bądź Twój partner wchodzi za głęboko i po prostu za bardzo uderza penisem w ścianki pochwy. Radze najpierw sięgnąć po podrecznik anatomii i przeczytac jakieś książki na ten temat (nie koniecznie czaspisma z art. "jak Go rozpalić" ;) ).

gdyby błona była u samego wejścia do pochwy to dziewice nie mogły by używać tamponów więc nie wiem kto tu jest niedouczony. I wypraszam sobie komentarze, że mam 15 lat, chodzę do gimnazjum lub jestem głupia bo nic o mnie nie wiecie i nie rozładowujcie swojej frustracji i kompleksów na mnie. A błądzić i pytać jest rzeczą ludzką, tyle że szukam odpowiedzi doświadczonych i normalnych osób, też krytykę potrafię przyjąć jesli jest konstruktywna i mądrze napisana a nie wyszczekana na podstawie kilku moich postów.

Gość gfshn
"gdyby błona była u samego wejścia do pochwy to dziewice nie mogły by używać tamponów więc nie wiem kto tu jest niedouczony. " No i tym zdaniem udowodniłaś, że jednak Ty. W każdej błonie, która znajduje się u wejścia do pochwy, jest otwór, który umożliwia dziewicy założenie tamponu, jak również odpływ krwi miesiączkowej

Gość inkafr
gdyby błona była u samego wejścia do pochwy to dziewice nie mogły by używać tamponów więc nie wiem kto tu jest niedouczony. eh dziecko wez sie kur**wa za nauke, do ksiazek i poczytaj gdzie jest blona dziewicza, jak ty chcesz uprawiac sex jak nawet tego nie wiesz, a wiesz gdzie jest pochwa albo macica? przydatki bo zdaje mi sie ze tego tez nie wiesz. i serio do ksiazek malolato bo tym zdaniem co napisalas dalas tylko dowod ze jestes tempa idiotka!!!! zastanow sie troche kogo soba reprezentujesz a sex nie jest dla dziecie!!!!!

Nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu bo na kafeterii odbijacie sobie brak jakiegokolwiek życia osobistego obrażając obce sobie osoby. Nie mam tez zamiaru dyskutowac na temat mojej wiedzy bo nie wiecie ile mam lat i jakie wykształcenie, to że Wy rozpoczęliście życie seksualne w wieku 15 lat nie znaczy, że wszyscy tak robią. A co do tego, że błona jest u samego wejścia do pochwy to proszę Was, nie ośmieszajcie się. Żegnam.

Gość malennka
A co do tego, że błona jest u samego wejścia do pochwy to proszę Was, nie ośmieszajcie się. Żegnam. a gdzie twoim zdaniem jest ta błona?

Gość klaudynaa
http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82ona_dziewicza tu jest napisane, u wejscia do pochwy, nie wiem autorko tematu dlaczego sie upierasz tak przy swoim jak nie masz racji a na marginesie to ty sie osmieszasz:)