Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalon32

Panny mlode z 27 wrzesnia 2008-jak sie udalo?

Polecane posty

Gość nalon32

Pogode mialysmy super:)

Gość Iza_30
O taaak, to była najładniejsza sobota we wrześniu. Jak robilismy zdjecia plenerowe to było tak cieplutko i słonecznie. Teraz na zdjeciach widac jakie ciepłe swiatlo dawało to slonce. Ja slubowałam w USC w Piasecznie, a Ty? Masz juz moze zdjecia?

Gość nalon32
ja na podkarpaciu w malym kosciolku niedaleko Krosna..zdjec jeszcze nie mam, ale niedlugo beda:)).Ale naprawde nie chcialo mi sie wierzyc,ze po takim zimnie przyjdzie tak ciepla sobota:).Tydzien wczesniej moi znajomi mieli slub i bylo okropnie brzydko...lalo i wialo...

Gość Iza_30
Ja juz mam :) Co prawda nie od fotografa tylko robione przez gości ale ogladam sie non-stop :)

Gość nalon32
czy ty tez masz takie wrazenie, ze czegos nie zrobilas, ze zapomnialas czegos.Ja np nawet nie zatanczylam z tata:((, nie mialam wiele czasu na rozmowe z rodzina, czy przyjaciolmi..mialam wrazenie, jakby cala impreza przeleciala mi przez palce i ani sie nie obejrzalam a juz bylo po 2 w nocy:((..

Gość Iza_30
Zapomniałam kwiatów :((((( Impreza rzeczywiscie przeleciała abyt szybko, Ale goscie mowili, ze była udana, ze są zauroczeni miejscem, ze jedzenie super. Zapomniałam tez kilku osobą wreczyc wódkę przy wyjściu.

Gość Iza_30
"osobom" teraz jak popatrzyłam to zobaczyłam bład

Gość nalon32
ja nie dawalam wodki do domu, tylko ciasto:), wiec przynajmniej tego nie zapomnialam:)