Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina turner.

Do kochanek żonatych facetów Gdzie sie spotykacie?????

Polecane posty

Gość tina turner.

Mam znajomą która wdała sie w zwiazek z zonatym facetem , ja tego osobiście nie popieram, ale cóż- jej życie, jej sprawa, jej dupa. Poza tym zauwazylam ze ten facet ja chyba wykorzystuje, gdyz umawiaja sie w jakims jego biurowcu, owszem jest tam ponoć nawet prysznic ale ostatnio zaczela mi sie zalic ze chce tu zakonczy, ze juz ma dosc tego miejsca , tej monotonii, ze ciagle sie tam widują w tym jego biurze, on tam nawet nie ma porządnej kanapy. Ehh jak kobita 30letnia moze byc tak glupia zeby na to sie godzic??? Czy wszystkie kochanki tak sie godza na takie urągajace warunki????? czy tylko moja znajoma jest tak popaprana

Gość tina turner.
ma tez wyrzuty sumienia w stosunku do jego zony :(

Gość tina turner.
Nie ma tu zadnej kochanki????

Gość Nie ma i tyle
one mają swój temat, tam trzeba było zapytać?

Gość tina turner.
a gdzie ejst ten temat??

Gość Nie ma i tyle
Redakcja Kafeterii poleca 14:22 DAMSKA MASTRUBACJA (ost.) 13073 opinii - autor: Kiss me 14:20 !!!!! ZAPRASZAM WSZYSTKIE ODCHUDZAJĄCE SIĘ 30-tki. !!... (ost.) 11667 opinii - autor: Kitka100 14:20 Kochanki (ost.) 77426 opinii - autor: Ktoś TEGO NIE WIDZISZ!!! 14:20 20stoparolatki łaczmy sie (ost.) 55739 opinii - autor: znawczyni 14:17 życie po rozwodzie (ost.) 6274 opinii - autor: nikozja26 14:15 Czy jesteś w związku, w którym partner molestuje Cię ps... (ost.) 41991 opinii - autor: POMOC DORAZNA 14:12 Rzucilam palenie! Pomocy!!! (ost.) 20685 opinii - autor: fiona* 13:56 Sposoby zdradzanych żon (ost.) 78891 opinii - autor: Niedowiarek