Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

KOBIETY ROBIMY AKCJE !!! Pomóżmy kobiecie z piątką dzieci !!!

Polecane posty

Przyda sie wszystko, od ubrań, po przybory szkolne, jak i sprzety gospodarstwa domowego !!! Zamiast wyrzucać ubrania, może się zbierzmy, zróbmy akcje i wyslijmy je tej kobiecie cytuje założycielke tematu: wiek dzieci to 8,6,5,3,1;5roku.Siostra ma ok.170cm i wazy ok.75-80kg.Tak szczersze to ona miala wlasnie roznorakie zle mysli ale nic nie zrobila ze wzgledu na dzieci.Dlatego chce jej pomoc (magdalenap18@wp.pl) a oto adres do tematu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3867133&start=0 KOCHANE prosze was, pomóżmy im, nasz ciuchy w ktorych juz nie chodzimy, a ktore nadają się do użytku, ciuchy naszych dzieci z krorych nasze pociechy juz wyrosly, jakies kredki, farbki, flamastry :) Zbierzmy sie i zróbmy coś pozytecznego :)

Gość Magda*
Boże!jak ja Ci Kochana za to dziękuję!!!aż nie wiem co napisać.Są jednak dobrzy ludzie:)Jak ja Ci dziekuję!!!!naprawde!BARDZO DZIEKUJE!!!

Gość a ja powiem tyle ze.....
Ale Ty głupia jesteś przecież to nie jest sprawdzona osoba i jako masz pewność ze nie jest to jakiś przekrent. W dzisiejszych czasach do takich ,,potrzebujących” podchodzić trzeba z rezerwo

Gość anka baranka 2 kije
ja tez moge przeslac zaden problem!! tylko musze przeczytac dokaldnie tamten topik:)

czyli powinnam wyrzucic ciuchy w ktorych nie chodze bo moze to przekręt? :O nie wysylam kasy i daj spokój, nie mozna nikomu nie ufać !!! pomózmy tym dzieciom i ich mamie, bo sie kobieta zalamie !!! :(

Gość problem z mozillą
mam sporo rzeczy w b. dobrym stanie na dziecko (chłopca ) w wieku 10-13 lat.

a nie lepiej podać jakieś konto?? myslę, że jest tylu ludzi dość leniwych, że chętniej wysłaliby pare zł

Gość a jaki jest adres

Te ciuszki możesz dać do jakiegoś domu dziecka a nie tak anonimowym osobom przecież to czysta głupota wierzyć o tak na słowo byś się zdziwiła jakie wały ludzi robią żeby wyłudzić coś na czym mogą zarobić.

a ja jednak wierze w tą historie, poczytaj tamten temat jej siostra nie prosila nas o pomoc, to ja wpadlam na taki pomysl, ona o nic nie prosila, a mozemy pomóc potrzebującej kobiecie :) ty tez na pewno cos z szafy wyskrobiesz, moze jakies stare buty, w koncu zbliza sie zima autorko podaj nr buta twojej siostry :)

Ludzie to jednak są naiwni a później na lokalnym serwisie pojawi się ogłoszenie odsprzedam tanio ubrania dla dzieci ;)

Sweet Dreams to jest zagranie czysto psychologiczne wzruszająca historia na forum kobiecym to jak nie pomożemy?? Ja popieram pomoc oddawanie ubrań ale ludziom którzy naprawdę tego potrzebują

no dobrze znamy juz twoje zdanie nie chcesz nikomu nie pomagaj, ale jednak są ludzie ktorzy tego potrzebują czy w to wierzysz czy nie i ona moze jest jedną z nich nigdy nie chcialabym sie znalezc w takiej sytuacji, dlatego chce pomoc innym, mi tez pewnie byscie nie uwierzyli jakbym czegos potrzebowala :(

A tako bajeczkę może każdy z nas napisać np. o kobiecie co ma powiedzmy 10 dzieci a jej mąż pije i ja bije ehehe

w takim razie prosze o wpisywanie sie osob ktore chcą pomoc i mogą pomoc !!! nie komentujcie glupio, nie dobijajcie i tak juz zmęczonej zyciem kobiety, moze i na wlasne zyczenie, ale czy mielibyscie satysfakcje jaky ktoregos dnia sie powiesila? nie badzcie bezduszni i prosze nie komenujcie juz tego, jezeli mozecie pomózcie!!!

a ja powiem tyle ze.....> prosze daj juz spokój:( pewnie ze moze tak kazdy napisac, ale zaznaczam ona o to nie prosila to ja wymyslilam, ze moglibysmy jakos sie zebrac i komus pomóc hallo, jest tu ktos kto moze i chce pomóc?

15:41 taki jeden typekkk a ma konto w banku kilkaset zl moge jej przelac 15:43 Magda* (magdalenap18@wp.pl) nie ma konta ale moge podac swoje.Bede wdzieczna za kazda pomoc no prosze troche myśleć

Gość Magda*
dwoja starszych dzieci to chlopcy,a pozostala trojka to dziewczynki.Nr buta siostry 42.Jesli ktos chcialby adres prosze pisac na maila gdyz nie zadazam czytac wszustkich opisow

no a co? normalne by bylo, jakby tamta kobieta miala konto w banku? nikt nie prosi o pieniadze i nikt nie musi ich wysylac, a nawet jakby to bylo oszutwo to i tak nic by ta matka nie zarobila na tych uzywanych ciuszkach ale skonczmy juz ta przepychanke KTO MOZE POMOC TEJ KOBIECIE? kto chce i moze? :)

Gość Magda*
Sweat Dreams jest mi bardzo milo ze chcesz mi pomoc i nie sluchasz tych glupich komentarzy.Gdybym tylko jakos mogla od razu udowodnilabym ze to wszystko prawda,wiec jesli ktos chce dowodow to niech poda jakie i wtedy sie przekona ze to wszystko prawda

Chodźmy kopie aktów urodzenia tych 5 dzieci to by było wiarygodne wtedy.

Gość Magda*
Problem z mozilla jesli moglabys pomoc to prosze o kontakt na maila:magdalenap18@wp.pl gdyz niektorch opisow nie zadazam czytac i moge ich nie zauwazyc

Gość Magda*
Tak a za kazdy akt trzeba zaplacic!poza tym pisalam ze mieszkam daleko od siostry i nie wezme ich sobie teraz.A gdybym klamala z nr konta to od razu podalabym sie jako ta matka a nie jej siostra!pomyslcie!i juz nie bede sie tlumaczyc!niech sie wpisuja Ci co naprawde chca pomoc.Glupich komentarzy nie potrzebuje bo one nie pomoga mojej siostrze i jej dzieciom

Gość giowanna napoli
tu jest strona www.gratyzchaty.pl ludzie oddaja za free rozne rzeczy od ciuchow ,poscieli ,podrecznikow po sprzet agd rtv i meble wiec polecam :)

Owszem, moze to byc przekret, ale jak ktos ma niepotrzebne ciuchy to moze zaryzykowac i je wyslac, moze akurat komus pomoze. Ja niestety nie mam ciuchow dzieciecych, mam swoje ciuchy, ktore co jakis czas segreguje i wyrzucam do kontenerow na ubrania, bo nie mam komu dac, ale niestety jestem mniejsza: 1,60, 36-38, numer buta 38.