Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony grubas

O NIE! Tak to nie będzie!...... 79 na wadze!

Polecane posty

Gość wkurzony grubas

dziś się załamałam rano! PRZEGIĘŁAM co tu duzo mówić. Straszny grubas ze mnie! 79 kg 165 cm. Dziś 1 października więc zaczęłam. Tak się wkurzyłąm, że cały dzień przeleciałam na płynach 1,5l. czerwonej herbaty 1l. własnorcznie zrobionego Kubusia 2 szkl. wody Jutro planuję podobnie, a potem... muszę jeszcze pomysleć :-) Trzymajcie kciuki!

Gość alucha25
a ile masz lat?

Gość fajna ja
ja dzis wlazlam na wage i 15 kg mniej !! jestem happy :P ale jeszcze nie odpuszczam :)

Gość alucha25
a ty fajna jak tego dokonałas? Ja Schudłam 17 kg przez ok pół roku, i jeszcze by mi się przydało trochę, ale nie wiem jak się znowu zmotywować...

Gość fajna ja
alucha przyznam szczerze ze az tak silnej woli nie mam zeby dokonac tego czego dokonalam bez zadnych wspomagaczy :P od 2 i pol miesiaca zazywam tabletki meridia 15 i blonnik i to wystarcza :)

Gość alucha25
Ej a ta merida jest bezpieczna? u mnie to było tak że w ciąży b dużo przytyłam. ważyłam grubo przeszło 80 kg , no dobra prawie 90, ale tak się zawziełam, że teraz 73 kg ważę, no ale chciałabym mniej.

Gość fajna ja
jaki masz wskaznik bmi? jak kazde tabletki ma skutki uboczne,ale tez nie kazdyorganizm reaguje tak samo..jedyne co mi dolega to chyba czasem bezsennosc :P a waga leciiii i jest super :) ogolnie jest na recepte,ale sprzedaja w niektorych aptekach bez..mam juz 4 kolezanki ktore tez stosuja i jak narazie zadna nie narzeka :P

Gość wkurzony grubas
mam 26 lat :-) Dziewczyny, ale ładnie chudniecie :-) tej meridii trochę się boję, a co możecie powiedziec o błonniku?

Gość alucha25
Naprawdę można bez recepty to nabyć? mój problem polega na tym że mam małe dzieci i męza który domaga się pysznych obiadków. A Bmi mam coś między 25 a 26 dokładnie nie pamietam.

Gość fajna ja
to bmi masz okey.do 24,9 jest okey,a u Ciebie nie jest to duzo wiecej :P o blonniku moge powiedziec ze oczyszcza organizmz toksy,mi pomaga sie zalatwic,bo niestety przez niewielkie ilosci ktore jadam mam problem z tym :P, i wspomaga odchudzanie,popijajac duza iloscia wody pecznieje co zmniesza pociag do jedzonka :P

Gość fajna ja
osobiscie zdobywam recepte,ale od niejednej osoby juz slyszalam ze bez recepty mozna kupic.zalezy od wlasciciela apteki i sprzedajacego :P

Gość wkurzony grubas
a polecasz taki w proszku czy w tabletkach?

Gość alucha25
ja kiedyś brałam błonnik, ale po dłuższym czasie straszne zaparcia mnie dopadły, a potem własnie gdzieś wyczytałam, że za duża ilość do tego prowadzi. Ja ogólnie nie jestem taka upasiona, ale mam OKROPNY brzuch, katastrofa normalnie. A nie lubie ćwiczyć, wstyd się przyznać

Gość fajna ja
opinie sa rozne,ja stosuje w tabletkach,zwykly bezsmakowy blonnik.place za 100 tabletek 24 zl :P napewno odradzam blonnik do ssania..

Gość fajna ja
nie przejmuj sie,ja tez nie cierpie cwiczyc :P dlatego jeszcze bardziej sie ciesze ze tak chudne z meridia bez cwiczen :P zaleca sie nie wiecej jak 3-4 tabletki dziennie.ja biore np 2.wiadomo z niczym nie mozna przesadzic,wszystko trzeba z glowa robic

Gość alucha25
ja brałam właśnie ten do ssania z anansem a potem firmy walmark i obyy mi nie pasowałydwa te produkt

Gość alucha25
Normalnie nie wierzę, że tak łatwo ci idzie, tzn nie mogę uwierzyć że skutków ubocznych nie ma.

Gość fajna ja
ale ze blonnik nie ma skutkow ??

Gość alucha25
nie, ta meridia

Gość alucha25
Jutro zapytam w aptece napewno

Gość fajna ja
powiem Ci ze jedynie jak biore nacczo to troche mi niedobrze,ale tak to naprawde okey.duzo pije i czasem dluuugo nie spie :P akurat ja znosze to dobrze..i ciesze sie :)

Gość alucha25
ja zawsze późno chodzę spać, a rano mogę to brać, jak ja ci zazdroszczę, no tak bez wysiłku tyle kilogramów. Napisz ile ważyłaś przed schudnięciem

witam dziewczynki ;) ja od dzisiaj na swietnej dietce owocowo-warzywnej ;] moze ktoras ma ochote sie przylaczyc?! :> razem zawsze razniej ;)

Gość alucha25
a jak dokładnie ta dieta wygląda?

Gość fajna ja
alucha wazylam 83 kg i powiedzialam dosc!! a teraz waze 68 :)

Gość alucha25
a to w ogóle gratulacje i szacuneczek, chciałabym tyle ważyc.

Gość fajna ja
gracias :P ja jeszcze troche chce zrzucic,niska jestem i jeszcze nie wygladam tak jak bym chciala :P

jak nie trudno sie domyslic polega na jedzeniu tylko i wylacznie samych owocow i warzyw bez ograniczen. ale tez nie sa dozwolone wszystkie lecz tylko wybrane. oczyszcza ona bardzo organizm. mozna stosowac ja do 6 tyg. a zalecane sa minimum 2 ;] powoduje bardzo szybka i znaczna utrate wagi i nie ma efektu jojo to prawidlowym wyjsciu z tej diety ;) bardzo polecam ;]

Gość alucha25
ja już nigdy nie będę wyglądać tak jak bym chciała, ale cały czas myślę, żeby trochę polepszyć swój wygląd.