Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja i On

Od kiku miesiecy staralismy sie o dziecko

Polecane posty

Gość Ja i On

dzis po tym jak uprawialismy seks dostalam plamienia...dodam ze jest to 21 dzien cyklu. Jak dotad nie mialam takiej sytuacji... ?? prosze o odp.

bosche dziewczyno idzże spac :O po seksie oczywiscie musiala wsiasc na kafeterie i podzielic sie tym "z przyjaciolmi " :O

Gość NieGrzecznaAga24
seks by z rana:] boje sie ze poronilam:(

hmm bylas w ogole w ciazy?? :O nie znam sie na tym ,ale seks jest chyba normalna sprawa i chyba tak szybko nie mozna poronic co :O

Gość Ja i On
no wlasnie nie wiem...ale z tego co slyszalam ponoc mozliwe we wczesnym stadium ciazy:(

Gość radzę idź w tej chwili
na pogotowie!

nie można poronić :))) dwa tyg od zapłodnienia to faza jaja płodowego które się albo zagnieździ albo i nie więc tu o poronieniu nie ma mowy :))) dlatego 50% zapłodnionych komórek się nei przyjmuje i są usuwane wraz z okresem

Gość czyli jajo poszłoooo

Gość Ja i On
ehhh dzieki...bo juz sie wydygalam...kurcze juz mam jakas schize nawet jak robie test to juz widze 2 kreski:(

Gość młodaMama22
a ty w ktrym tyg byłas?

Gość NieGrzecznaAga24
nie wiem czy wogoke bylam ... od 3 miesiecy staramy sie...i nie wiem czy cos z tgego wyszlo...ale przerazilo mnie to plamienie nigdy nie mialam czegos takiego

Gość 5 godzin temu zaszła
i już była w ciąży :-O

Gość młodaMama22
a kumam 21dzien cyklu.... ale ty wiesz że mozesz byc w ciąży nawet jesli miałas juz okres. do 3 miesiąca mozna miec okres a pozatym moze własnie ci sie okres zaczyna

Głupia, najprawdopodobniej masz najnormalniejsze plamienie okołoowulacyjne.

Gość młodaMama22
ps nie staraj sie zamo przyjdzie:) ja jestem po ciąży bliźniaczej i dwoch poronieniach każde w 5tyg i sie nie staram chce miec nie zabezpieczamy sie i jak bedzie to bedzie

Gość Ja i On
Chyba mowisz o sobie skoro ludzi z gory oceniasz...a glupia nie jestem...sądze ze wielu rzeczach jestes glupsza ode mnie:]

Gość młodaMama22
zaraz głupia i po co obrażasz nigdy stresa nie miałas?

Gość Ja i On
mlodamama22 wiem kazdy mi to mowi...ponoc jak sie chce to sa trudnosci...ehhh ale ja juz utesknieniem czekam na te 2 kreski:( Wydaje sie glupie to dla nietorych ale tak jest...

Gość młodaMama22
Ja i On nie przejmuj sie mądre to tylko przed monitorem

Gość młodaMama22
spokojnie jeszcze bedziesz wspominac ta cisze w domu:))) wiem po sobie

Gość Ja i On
wiem... tak zachowuja sie osoby ktore nie chca miec dzieci... albo madre osoby ktore za pierwszym razem na dyskotekach powpadaja... A te ktore naprawde chca to nie moga zajsc i jeszcze slysza od jakis lasek ze sa glupie...

Gość Ja i On
pewnie tak...ae juz mam 24 lata a od 2 lat meczy mnie instynkt macierzynski...w sierpniu pobralismy sie a juz wczesniej myslelismy o dzidziusiu:) chyba mamy dosc tej ciszy;)

jak tak bardzo chcesz tego dziecka to się najpierw doucz :-O Nie znasz własnego organizmu i panikujesz z byle bzdurą. Tak ,to jest bzdura, bo jakbyś choc trochę książek poczytała to byś wiedziała.

Gość Ja i On
akurat naczytalam sie wiele... ale jak mowie wczesniej nie mialam takiego zjawiska...Mowisz tak jakbyś miala to codziennie skoro tak twierdzisz...w kazdym razie ksiazki to nie wszystko... wole posluchac osob ktore moze to przeszly:]. Bo wiele razy ksiazki mnie rozczarowaly

Gość młodaMama22
co ty wogole gadasz? urodziłam blixniaki 3lata temu a teraz idąc do lekarza dowiaduje sie że mam tyloskręt macicy i jak tu znac wlasne ciało? sory to ty może zażyj troche życia a zostaw te książki ..dziewczyna tu pisze żeby zasięgnąc rady a ty ja obrazasz... wiesz co kurde mi lekarz mówil po badaniu że może wystąpic lekkie krwawienie po badaniu i owszem wystąpiło lekkie a po godzinie nic juz we mnie nie było i bądz mądry i powiedz dlaczego? znam swoje cialo a jednak nie wiem a i wiesz w książce tez nie napisali.

Gość młodaMama22
czasami tylko panika ratuje...

Gość Ja i On
chyba nie ma czym sie przejmowac...sa ludzie malo wyrozumiali na tym swiecie... i sadze ze tak duzo jak gada tak malo robi a jeszcze mniej wie:)Ale to jest prawda swoje cialo poznajemy cale zycie...