Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja i On

Od kiku miesiecy staralismy sie o dziecko

Polecane posty

Gość Ja i On
a bliźniaki u Ciebie to dziedzicznosc czy skutki tabletek hormonalnych?

Gość młodaMama22
o widzisz znalazlam że seks moze przyspieszyc miesiaczke

Gość Ja i On
heh moze i tak:) powiem szczerze ze dla mnie to nowosc bo piec lat bralam tabetki antykoncepcyjne i nie mialam czegos takiego...heh smieszne i dziwne ale tak bylo. W kazdym razie od okolo 9 miesiecy wszystko zaczyna sie normowac i faktycznie sa zjawiska ktore zaskakuja mnie a ktorych przy braniu tabletek nie mialam:)

Gość młodaMama22
o tableti to inna bajka))) ja nigdy nie brałam ale siostra brała rok i pół roku po odstawieniu zaszla w 1 ciąże potem 4lata brała i od roku jest bez i dopiero w w drugim miesiącu(ja tez bym była) takze nie ma regóły na nic.... tylko czas zostaje

Gość Ja i On
heh no pewnie tak:) a jak to jest miec bliźniaki?

Gość młodaMama22
a co do moich brzdąców to ani dziedziczne ani hormony. poprostu sie trafilo:)) wiesz hmmm nie wiem jak to jest tak faktycznie bo moi chlopcy nie porozumiewaja sie jeszcze tak jak chocby 2letnie dziecko a maja juz 3 latka. narazie biegamy po psychologach i innych ośrodkach podejrzewajac autyzm ale nic nie wiadomo. napewno z bliźniakami jest duzo więcej roboty ale i radosci:))

Gość Ja i On
pewnie wszystko bedzie ok. Z tego co wiem to bliźniaki tak maja. u moich znajomych bylo tak samo. jeden maluch by zdrowy natomiast drugi mial wade wzroku i wodoglowie. podejrzewali ze tez ma autyzm a potem okazalo sie ze wyrosl i bylo ok:) pewnie z Twoimi tez tak bedzie:) Ale dwóch chlopcow miec to dopiero masakra:D pewnie daja popalic...ale jakby nie bylo podwojne szczescie:)

Gość młodaMama22
musi byc dobrzee:)) jak będzie ci sie nudzic zajrzyj do mnie na gg 13449529 teraz uciekam spac bo jutro rano mam pobudke o 6... miłej nocy

Gość Ja i On
dzieki i milej nocki zycze:) dzieki za pomoc uspokoilas mnie troszke:) powodzonka)