Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 2 telefony

ERA tak tak do posiadaczy tel. na karte w tej sieci

Polecane posty

Gość mam 2 telefony

załadowałam sobie 10 wrzesnia kartą za 25zł , wysłałam smsa (za 6zl) na pakiet 30 min wymiennych na smsy ( do era i stacjonarnych) i teraz nie rozumiem, bo razem z informacją o pakiecie przyszła wiadomosc ze moge to wykorzystac do 22 października. a pare dni temu dostalam znowu ze 10 dni strace mozliwosc wykonywania poł i wysylania smsow, wiec nie rozumiem? nigdy nie mialam tel na karte wiec nie wiem o co chodzi:)))

Gość salamandrrra
podejrzewam, że ten pakiet jest ważny tylko jakiś czas, jak nie wykorzystasz - przepada. Nie mogłaś znaleźć sobie lepszego operatora, tylko erę?

Gość salamandrrra
już rozumiem: karta na 25 zł przedłuża ci najprawdopodobniej możliwość wykonywania połączeń tylko o miesiąc

Gość dyvbyduvb
pakiet za 6zł jest ważny 30 dni od chwili zamówienia 25zł - ważność konta miesiąc, bardziej opłaca sie karta za 50zł - przedłuza ważność o 3 miesiące

Gość dyvbyduvb
a kiedy zamówiłaś ten pakiet?

Gość musztarda
No i czego nie rozumiesz? Za 10 dni stracisz możliwość wykonywania połączeń i wysyłania esemesów. Musisz doładować, żeby mieć możliwość ich wykonywania. A pakiet, który wykupiłaś masz ważny do 22 października.