Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghokyoksodkw

KUMPEL MOJEGO CHLOPAKA SIE DO MNIE DOWALAL !! MOWIC CHLOPAKOWI CZY NIE ? EH

Polecane posty

Gość ghokyoksodkw

bylam ostatnio na weselu ... tzn.dobry przyjaciel mojego chlopaka poprosil go ,czy moze ze mna isc na to wesela,bo kolezanka mu nawalila .. no i moj chlopak sie mnie spytal czy chce ,no a ja na to ,ze owszem,wkoncu kolega w potrzebie .. no i z nim poszlam .. kolega mojego chlopaka za duzo wypil i nagle w tancu zaczal sie do mnie dowalac ... wiecie - raczki mu szly za nisko itd.. ja oczywiscie przestalam z nim tanczyc i wrocilam do stolu zla ... po jakims czasie on wrocil i spytal czy z nim wyjde na zewnatrz bo niby moj chlopak przyjechal pod sale zobaczyc nas.. no to poszlam . ale na zewnatrz nie bylo mojego chlopaka .. za to jego kolega rzucil sie na mnie !oparl mnie o murek i zaczal rece wkladac po spodniczke w majtki i calowac po szyji !!!!mowil ze go krece od dawna itd !! zaczelam krzyczec i go szarpac i mu ucieklam .. dzis minal prawie tydzien ...on mnie unika .. nic nie pisze .. chyba mu zle ... widzialam jak mnie podgladal na fotka.pl ... jest mi strasznie glupio ;/ powiedziec o tym mojemu chlopakowi ?? boje sie :( oni sie znaja juz 15 lat .. a ja z moim facetem jestem 2 lata :( oni najlepsi kumple od zawsze .. moj chlopak zapewne nic nie wyczuwal ze ten kolega cos do mnie ma :( ja niby troche wyczuwalam .. te jego zagadywania na gg ... te gadki na imprezach ,.ale myslalam ze po prostu mnie lubi :( co ja mam robic ??

Gość dadad
wpierw pogadajk z kolega tym powiedz ,ze byl pijany chcesz o tym zapomniec i nie rozwalac ich frendship

Gość ghokyoksodkw
dadad - no chyab tak zrobie ,pogadam z nim ale jestem na niego zla ;/ i wiem ze juz nie bede z nim normalnie gadac;/ a wtedy boje sie ze moj chlopak cos wyczuje i to na moja niekorzysc- ze moze np.zdradzilam czy cos :(

Gość podchmielony imprezowicz
dziwna sytuacja takie pożyczanie dziewczyny na wesele - ja tego nie rozumie ja bym powiedział a Ty zrobisz jak uważasz