Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOPEGIRL

jAK pokazać facetowi że mi się podoba

Polecane posty

Gość DOPEGIRL

Hey!!!Bardzo podoba mi się pewien chłopak ale nie chce wykonac pierwszego kroku...nie wiem czy podobam sie jemu bo patrzac na jego zachowanie nie da sie niczego odczytać///w jednej chwili wydaje mi sie ze tak, w drugiej ze jestem mu obojętna....Oboje chodzimy na aikido wiec czesto go widuje...Jak pokazac mu ze podoba mi się i zachęcic do pierwszego kroku(oczywiście jezeli on czuje do mnie to co ja)...

Gość logiczny
po treningu zapytaj sie czy nie wybrałby sie z Toba na herbate, piwo itp. Jesli nie bedzie nic czul wyjdzie w rozmowie. Jesli nie czuje nic do CIebie wyjdziesz na kolezanke, która chciała po treningu napic sie piwka itd.

Gość po treningu zapytaj
czy nie ma ochoty pocwiczyc biologi z toba

Gość ludwika z marsa
mi tez sie podoba chłopak i tez trudno mi wyczuc czy ja tez mu sie podobam

Gość boje_sie
To się da obiektywnie ocenić... jestes ladna a on pasztet = zawsze mu sie spodobasz jestes ladna a on taki sobie = patrz co robi, jezeli zwraca w ogole na Ciebie uwage to pewnie mu sie podobasz jestes ladna i on jest przystojny = pokaz ze istniejesz to pewnie mu sie spodobasz jestes brzydka = musisz charakterem zwojowac swiat.

Gość ludwika z marsa
nie zwojuje chrakterem nic bo jestem nieśmiała :(

Gość moózg
To poćwiczcie matematykę

Gość pani ALOHA
po prostu pokaż że jesteś sobą nie udawaj kogoś innego jeśli masz mu się spodobać to tylko byciem sobą jeśli nie zwróci na cb uwagi nie przejmuj sie znajdzie się ten jedyny nie a sensu dla chłopaków się zmieniać później będzie żałował że nie zakceptował cię takie jaka jesteś :) trzymajcie się

Gość gość
po prostu zagadaj ja pier...ole jak ci się podoba to uderzaj, czemu sie czaisz jak idiotka, uda się to się uda nie to nie. I nie zwlekaj bo facet za 5 minut i tak wyrwie następną i będzie ją pukał a na zwlekająca nie będzie czekał w nieskończoność.

Gość Danieluch
Jeśli nie chcesz robić pierwszego kroku to nie mam pomysłu ale patrz się na niego jeśli siębodwruci to chwilę popatrz na niego on na ciebie uśliechnij się i odwruć ale powoli porzyczaj co kolwiek nie wiem ksiąszkę. Nie wiem ile masz lat ale podaję to dla 15-latków

Gość gość
powiedzcie mi, jak to jest wygrzebac watek z przed paru lat i dawac zlote rady autorowi topika?:D

Gość gość
Natępna kretynka która musi miec faceta bo jej sie on podoba. To nic ze ona mu nie!!! Ona musi go mieć niczym nową bluzkę. :D kURWA jak czytam takie tematy to mi słabo. Kiedy Wy polskie idiotki zrozumiecie ,ze do tanga trzeba dwojga? Co wam daje fakt ze wyżebrzecie u faceta zainteresowanie? Jak możecie zabiegac o faceta który ma was w d***e? Nie męczy Was potem fakt ,ze tak naprawde go do czegoś zmusiłyście? Debilki że aż żal!!!