Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanneettaa

Mój pierścionek zaręczynowy - nie wiedziałam, ze to takie trudne... Co sadzicie?

Polecane posty

Gość aanneettaa

Noedługo ruszam z moim narzeczonym na polowanie pierścionkowe :) No i mam problem - nie lubię pierścionkóe jednooczkowych - takich tradycyjnych zaręczynowych, drugi problem tak, że nie nożę złota, wszystko mam w srebrze (no i nie wiem czy żółty czy biały czy łączony), trzeci problem - moje szczupłe palce - rozmiar pierścionka 8 przejrzałam pare stron na allegro i wrałam parę pierścionków, które mi się podobają, w ogóle nie sugerowałam się ceną - no i chyba najbardziej podoba mi się najtańszy ;) - nie potrzebuję brylantów ale czy on nie jest za tani jak na pierścionek zaręczynowy? http://www.allegro.pl/item445612709_promocja_zloty_pierscionek_z_cyrkoniami_od_elizy.html http://www.allegro.pl/item445641710_pierscionek_biale_zloto_pr585_diament_i_szafir.html http://www.allegro.pl/item444384908_zloty_pierscionek_brylant_szafir_147.html http://www.allegro.pl/item443095260_pierscionek_zloto_pr585_diament_i_szafir_okazja.html http://www.allegro.pl/item452002660_3_diamenty_3_wyznania.html http://www.allegro.pl/item444169901_pierscionek_zloto_i_diament_0_50_karata.html Co sądzicie o tych pierścionkach?

Gość mnie sie podoba
w ostatnim linku 3 na reklamie :D z białego złota posrodku kwadratowy kamyk i obrączka wysadzana małymi kamyczkami :)

żaden z pokazanych przez Ciebie pierścionków mi się nie podoba ;) a co do ceny to moim zdaniem nie ona jest najważniejsza. można mieć pierścionek za 200zł, można za 20000zł ;) akurat cena to byłaby ostatnia rzecz jaką bym się kierowała przy wyborze.

Sama nie wiem....jakieś takie średnie wszystkie.... Zacznijmy jednak od tego, że chyba to narzeczony przyszły będzie wybierał ten pierścionek, a nie Ty? No bo jak, pójdziecie razem po pierścionek, a potem on Ci się \"spontanicznie\" oświadczy?

Gość aanneettaa
już mi się nawet bardzo spontanicznie oświadczył (tak spontnicznie, że bez pierścionka ;) ) i na poszukiwanie pierścionka ruszamy razem

Gość blackcat
dokładnie - ja wybór pierścionka pozostawiam w gestii mojego nażeczonego... skoro chce ze mną "spedzić reszte życia" to chyba na tyle mnie poznał że wie jaki pierścionek mi sie spodoba ;)

Gość blackcat
narzeczonego - miło być :o

Gość mnie sie podoba
ja chodziłam z facetem po jubilerach pokazałam mu które mniej wiecej mi sie podobają, ale wybór zostawiam dla niego :D

Gość tuttiii frutttiii
a mi się marzył prosty klasyczny pierścionek....a dostałam....ehhhh mówię Wam dziewczyny dostałam zupełnie coś innegoo niż się spodziewałam, ale w sumie to chyba sama jestem sobie winna, bo jak mój jeszcze wtedy tylko partner prezebąkiwał coś o wspólnej wizycie u jubilera ja się strasznie obruszyłam, że w życiu sobie sama pierścionka zaręczynowego wybierać nie będę, bo to jest akurat działka faceta...no i mam ładny pierścionek, ale kompletnie nie w moim guście. a na pytanie "i jak kotku poda ci się?" nie chcąc robić mu przykrości odpowiedziałam - tak kochanie-jest śliczny:-) fajnie jak pierścionek jest niespodzianką, a jeszcze fajniej jeśli ta niespodzianka jest trafiona, więc sugerowałąbym zaangażować w to siostrę/brata/bliską koleżankę jednym słowem osobę, która wie co Ci sie podoba i niech Twój partner z tą osobą uda się na poszukiwania(oczywiście Ty pierwsza powinnaś z daną osobą zrobić rekonesans po jubilerach wskazując co Ci się podoba:-) ) pozdrowionka

Gość bbbbbbbbbbbbbb
Ja mam taki jak ten ostatni, ale jeden rządek z 9 brylancików i cały z białego złota. Jest śliczny i pokazywałam wcześniej, że w takim stylu mi się podobają, ale to, że taki kupił i mi się oświadczył było dla mnie niespodzianką :)

Gość nudziara.
mi sie podoba ten przedostatni

Gość temat o pierscionkach
dziwuchy ale jestescie kuźwa bezinteresowne........... najwiekszy problem "jaki bede miala pierscionek" no masakra jakas!

Gość chyba tu nie chodzi
o "interesowność" bo dziewczyny nie mówią o cenach tylko o wyglądzie to jest chyba ważne, żeby mieć na całe życie coś co jest w guście danej osoby a nie kompletnie coś innego

Gość hhhhhhhhhhhhh
Wydaje mi się, że źle podchodzisz do zaręczyn i małżeństwa. Przesadzasz i wydziwiasz. Zaręczyny to przecież nie pierścionek, tylko obietnica miłości. Jesteś niedojrzała i głupiutka, Sorry!

Gość zgadzam się z przedmówczynią
a bo to pierścionek na caaaaałe życie...bal, bla ,bla... pochodzisz rok i ściagniesz, bo bęzdie przeszkadzał w codziennych obowiazkach. No i te brylanty obowiazkowe. Ja tam mam cyrkonię, bratowa brylant. Pierścionki niemalże identyczne...a różnca w cenie 1200 zł :/

Gość sisisisisi
Ja też mam pierścionek z cyrkonią, za około 300 zł i co z tego, jest piękny i dany z serca i miłości!!! Boże Dziewczyny, jakie Wy jesteście puste i próżne, aż boli:(