Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kot1

Każde Belleteyn tylko dla Ciebielovekiss

Polecane posty

Będę w takim razie gromadził je, by Kiedyś wszystkie wręczyć Ci osobiście, Kochanie😍😘... KOCHAM CIĘ!😍😍😍😘...

Znasz mnie, jak nikt na świecie:-), tylko dla Ciebie nie jestem tajemnicą, Kochanie:-)😍😘: http://pl.youtube.com/watch?v=S9vn-Na4_eU Wracaliśmy Wtedy z R, Jedyna moja...:-)😘😘😘😍 http://pl.youtube.com/watch?v=2tdF6ziim7E Kwadrans, choćby Jedyny- z Tobą😍- Nieskończonym Szczęściem, Kochanie😘😍... Też R, pamiętasz, Jedyna moja?😍: http://pl.youtube.com/watch?v=tuWZEhbe8x8&feature=related KOCHAM CIĘ😍😍😍😍😘

Trzy... Wciąż nie zniknęło do końca, Kochanie😘😍😍😍... Odległość w czasie i przestrzeni tak naprawdę nie jest żadną przeszkodą:-) Pozostałe pokonam😍 KOCHAM CIĘ!😍😍😍😘😘😘...

Gość sztuka_tracenia
bardzo dobry gust muzyczny : ) Pozdrawiam

Bardzo ładne:-), ale mimo wszystko wolę wersję Stinga:-) 🌻 😘 😍 😘 🌻 😍 😘 😍 🌻 🌻 😘 😍 😍 😘 🌻 🌻 😘 😍 😍 😘 🌻 🌻 😘 😍 😍 😘 🌻 🌻 😘 😍 😍 😘 🌻 [kwiat 😘 😍 😍 😘 🌻 🌻😘 😍 Nie jest idealne, ale tylko Twoje, NA ZAWSZE, Kochanie!😘😍😍😍😍... Tylko Twój Dzień, Tylko Twoja Noc😍, któż śmiałby równać się z Tobą?:-)😘😍 KOCHAM CIĘ!😍😍😍😍😍😘😘😘...

Wiem, że NA ZAWSZE. Miewam chwile zwątpienia:-(, ale mijają i nie pozostaną, to moja słabość:-(, nie Naszej Miłości... Kochanie, czy wszędzie Nas znajdą?😍

Gość sztuka_tracenia
przepraszam, jeśli przeszkadzam Ci w "rozmowie". ale widzę tylko słowa, słowa, które nic nie znaczą, których można się wyrzec, bo są na papierze, niepodpisane, nieznanego autorstwa. słowa nie mają mocy sprawczej. liczy się tylko działanie i nic więcej. nie pogrążaj się w werterowskim narcyzmie, który udaje miłość. Pozdrawiam, życząc powodzenia

"Udawanie", brak czynów, werterowski narcyzm?????:-D Czynów wiecej, niż słów:-), na Wertera jestem cokolwiek za stary:-D... Może moja osobowość przypomina trochę tą postać, ale nie jestem wymyślony- Ty Wiesz, Kochanie:-)😘😍... Jak nikt na świecie:-) I Wiesz, że to ja:-)😘 KOCHAM CIĘ BEZWARUNKOWO, BEZGRANICZNIE, NA ZAWSZE!😍😍😍😍😍😘😘😘... Everywhere...😘😘😘...

Belleteyn, święto Ognisk, Noc z przełomu kwietnia i maja w obowiązującym kalendarzu.

Niezniszczalny Płomień nie jest złudzeniem:-), któż Lepiej od Nas Wie o Tym, Kochanie?😍😘😍😘😍😘... Nie niesie zgliszcz i bólu:-), żąda Wytrwałości- nie brakuje Jej Nam:-)😍😘... KOCHAM CIĘ WIELEKROĆ BARDZIEJ, NIŻ DO SZALEŃSTWA!😍😍😍😘😘😘... Nasza Miłość nie jest chora ni szalona- to świat zdurniał kompletnie... Bez znaczenia dla Nas:-)😍😘...

szmaragd zakochany w Szarości bez pamięci😍😘, z Wzajemnością😍😘... Wiem- widzę, Kochanie:-)😘😍... KOCHAM CIĘ CAŁYM SOBĄ!😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘... Na kolanach- nie poddajeMy Się i tak😍😘:-)

Gość vouloir cest pouvoir
śliczne:):)