Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiony goryl we mgle

Egipt czy Tunezja??????????

Polecane posty

Gość pigmejka
zdecydowanie egipt bo to ja uwielbiam tam jest bardzo cieplo i w lutym bedzie ok 35 stopni

Gość ja bylam
ja bylam bardziej zadowolona z Egiptu niz z Tunezji, z tego co wiem, to zima w Egipcie sa minimalnie wyzsze temperatury.

Gość zdecydowanie Egipt
W Turcji w lutym chłodno i strasznie brudno. Odradzam

Gość ja bylam
ja bylam z biurem podrozy, warto zobaczyc Aleksandrie, Kair (to zwykle sa wycieczki fakultatywne). biura podrozy najczesciej organizuja wyjzady do kurortow turystycznych - Hurghady, Sharm El Sheikh

Gość ja bylam
najlepiej wejdz sobie na forum z gazety wyborczej, tam jest forum turystyka i znajdz sobie o Egipcie, jest tam mnostwo informacji o hotelach, wyjazdach samodzielnych, inf praktycznych i opinii innych :)

Gość zapytaj karoolka
to zależy jak ładna jest Twoja Gorylica...? jeżeli ładna, to dostaniesz za nią więcej wielbłądów w Egipcie

Gość ws
jesli zalezy Ci na ladnej pogodzie, by opalic sie troche to Egipt. W Tunezji temepratura bedzie ok 20 stopni. Egipt gwarantuje dobra pogode. Odradzam jechanie do Egiptu na wlasna reke, moze wyjsc Cie o wiele drozej bo jest to narod skory do przekretow :) Proponuje jechac z biura, i zabrac sie z nimi na wszystkie wycieczki fakultatywne: kair, aleksandria, dahab, i dolina krolow :)