Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny_nie_z_własnej_winy

Moim problemem jest za duży penis, a co za tym idzie częsty brak orgazmu

Polecane posty

satysfakcji ze współżycia. Jestem singlem i wiele poznanych partnerek najzwyczajniej w świecie odmawia mi kontaktów seksualnych przy "bliższym poznaniu". Część z nich próbuje mnie w takich sytuacjach zaspakajać oralnie, ale tak także rzadko osiągam orgazm, gdyż jak zauważyłem, kobiety traktują mnie wtedy jak "obiekt" do zbadania (dziwadło), niż partnera seksualnego, i stosowane przez nie metody nie dają mi satysfakcji. Moje wymiary erekcji to 24cm długości i 18cm obwodu. Doswiadczenie życiowe - na trzy potencjalne partnerki tylko jedna chce (może?) mnie "przyjąć". Co o tym sądzicie? Tylko proszę bez kąśliwych uwag - ten problem, dla jednych może śmieszny, dla mnie jest naprawdę "dużym" problemem!

Mam 24 lata, tez znam to powiedzenie jak się popieści to się zmieści ale mimo pieszczot nie jest najlepiej. Z dziewczyną która się kochałem mimo tego że była bardzo wilgotna po jej minie widziałem że sprawia jej to ból. W grę wchodziły tylko niektóre pozycje. Ja wchodziłem praktycznie do połowy i dla mnie nie jest to zbyt fajne. Wiadomo tez przy poznaniu dziewczyn, nie będę ich uprzedzał o moim problemie , bo było by to głupie, jak wcześniej mówiłem 2 dziewczyny się wystraszyły był to dla mnie cios.

Gość może weź się za takie co już
rodziły. Ich rozklapiochy powinny być w sam raz. A w ostateczności, ciachnij se go w połowie i spokój !

Bez złośliwości proszę , wiadomo wiadomo wolałbym dziewczynę która jeszcze nie rodziła, Mam pytanie do kobiet czy taki penis nie było dla was przeszkodą aby uprawiać sex bez zahamowań, może ja jeszcze nie natrafiłem na taką osobę, podejrzewam że 99 % pań bym odstraszył i dlatego się boję że kiedyś będę miał udane życie seksualne a co za tym idzie udane życie uczuciowe

Gość mala103
ale chyba jest lepiej miec wiekszego niz mniejszego

Gość ja bym sie nie odważyła
Cie przyjąc

Gość ja chce
wyslij zdjecie ocenimy

Gość tym razem pomaranczowa
Ja szczerze powiem, że nie bardzo bym chciała. A i wolałabym się dowiedzieć o tym jak najwcześniej. Po prostu ból przy współżyciu to nie jest to, czego bym oczekiwała i tyle. Ale ja jestem raczej drobną dziewczyną i odczuwałam ból z cvhłopakiem, który miał ok15cm (ale nie mierzyłam mu, więc nie weim dokładnie).

Gość ja chce
wiec daj zdjecie!!

Gość też poraranczowa
dla mnie tez ten wymiar jest za duży. Przykro mi

Gość tym razem pomaranczowa
A i jeszcze ponieważ w swoim probleme skupiłeś się na tym, że NIE MOŻESZ OSIĄGNĄĆ ORGAZMU, bo kobiety Ci odmawiają współżycia, a nie że masz problem ze znaleziebniem dziewczyny, to też już dużo mówi. Także podwójnie bym podziękowała.

Gość grsz
tylko fotka mnie przek-ONA

Gość a ja jestemm
gleboka i co ty na to???

Gość ale ty to robisz
ja bym sobie chętnie poszalała z takim:D jeszcze nikt nigdy mnie nie zaspokoił:o zawsze było mi mało. sa pozycje w których i ty mógłbys okazac sie niewystarczający;) albo taki akurat w sam raz

Co ty opowiadasz? zamiast sie cieszyc ze natura hojnie cie obdarzyla to ty narzekasz! facet z duzym penisem to skarb! moj byly chlopak mial wlasnie takiego to wierz mi ze potem trudno sie przyzwczyaic do mniejszych....

Gość Nimfa**
do Autora powiem Ci jak to wygląda z perspektywy kobiety bo moj facet tez ma GIGANTA, boli mnie jedynie w dogłębnych pozycjach OD TYŁU gdy dosc mocno wręcz brutalnie dobija, poza tym potwierdza sie teoria ze jak sie popiesci to sie zmiesci-wowczas długosc i obwod wogule nie ma znaczenia. Myśle tez ze to jest kwestia Twoich partnerek ktore odczuwają hmm "strach"? jak sie kobieta boi to sie stresuje i nici z jej podniecenia a tym samym rozciągliwosci pochwy. Dodam ze jestem w Twoim wieku, tez miałam 3 partnerow, nierodziłam, jestem szczupła (i ciasna:). Lubie sex i sie nim ciesze. Pozdrawiam.

Odpowiadam na pytania . Co do zdjęcia ja wrócę do domu to może pokaże wam jak to wygląda, chociaż fotografia nie będzie oddawał realiów. To nie jest tak że osiągnięcie orgazmu jest dla mnie czymś najważniejszym. Nie miałem wiele sytuacji łóżkowych. 4 lata temu rozstałem się z dziewczyną z która uprawiałem sex ale na „pół gwizdka” rozstaliśmy się ale z innego powodu ‘wyemigrowała do USA’. Od tego czasu miałem sposobność z dwoma dziewczynami „jak się okazały dobre koleżanki’ chciały mnie pieścić oralnie, jednak odmówiłem, wiem że chciały się mną chciały zabawić, później rozpuściły wici po całej firmie o moim ptaszku, oczywiście mówiły ze tylko mnie widziały w przebieralni. Wyobraźcie sobie teraz jakie czułem w pracy widząc dyskretne spojrzenia innych koleżanek za zajęciach. I jak mam tu zaufać czy znowu nie spotka mnie takie spotkanie z „ciekawości”. Aha pracuję gdzie 80 %to kobiety. Wiem że się trochę niepotrzebnie zraziłem do intencji kobiet może przydała by mi się zmiana środowiska. Na razie jednak nie ma szans, zależy mi na tej pracy. Nawet myślałem o poszukaniu dziewczyny przez Internet. Jest to może banalny „problem” ale nie chcę być odbierany jako „striptizer” pewnie fajnie jest być atrakcyjnym facetem ale jeżeli większość kobiet które mnie otaczają na mnie patrzy względem mojej powierzchniowości no i te opowieści moich koleżanek z pracy inni panowie może by mi zazdrościli ale ja jednak pragnę mięć panią u boku która pokocha mnie całego duchem i ciałem oraz nie będzie się mnie „bała”. Fajnie by było pokochać się na całego ale cóż nie można mieć wszystkiego

Gość ffdfds
kurcze wlasnie sprawdzalam na linijce tak orientacyjnie ile to jest te 24. strasznie duzy...ja jestem kobietka drobnej postury ciala i zapewne by mnie bolalo

Gość Ranyyyyyyyyyyyy
ale masz problem, obciachaj kawałek i będzie spoko...

co do fotki to nie wypada jej umieszczac na forum. Zainteresowanym wyślę ewentualnie na maila.

woohoo ja jestem zainteresowana:) ile one musialy wazyc, po 40kg? pewnie byly tak malutkie ze jakbys je nadzial na swojego penisa to przepolowilbys je na pol. poprosze o fotke;p

Gość ciekawskawyglądu
a przystojny jesteś , ile masz wzrostu itp

Cięzko mi siebie oceniac ale inni mówią mi że jestem bardzo przystojny, typ południowca, 187 cm wzrostu a dlaczego pytasz

Gość ciekawskawyglądu
to dawaj fotke

wieczorem cos wrzuce najlepiej na maile a po co Ci był wzrost

Gość do Afryki
tam znajdziesz głebokie kobiety i dla nich będziesz w sam raz. Polki kochaja małe ptaszki

Gość Cichutka...
Wcale nie kochaja małych ptaszków....

Gość wierzyć aż się nie chce
Do głowy mi nie przychodziło, że wielkość może być takim problemem. Fakt te wymiary które podałeś na serio są spore ale czy aż na tyle, że kobiety się boją?