Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burakCz

twarz czerwona jak burak po solarium-pomóżcie!

Polecane posty

Gość burakCz

co prócz intensywnego nawilżania polecacie?? pomóżcie bo wieczorem będzie jeszcze gorzej. moja skóra jest bardzo wrażliwa i troche przesadzilam;/ i mam za swoje :P

Gość eqdqwd
okład z kefiru, ot, jak np przy poparzeniu słonecznym

Gość burakCz
znalazłam własnie panthenol ma nadzieje że choc troszke pomoże

Gość zajebiste pomysły
albo okład z maślanki, ewentualnie mozesz zaparzyc rumianek w torebkach i gdy przestygnie zimny nałożyc na twarz jako oklad, uważaj bo rumianek farbuje więc załóż jakąś starą bluzkę i zabezpiecz szyję starym ręcznikiem zamaist rumianku możesz też użyc nagietka działa tak samo łagodząco, ewentualnie pinakę panthenol z apteki, też ukoi skórę

Gość I.M
Właśnie wróciłam z solarium.Ale twarz mam ok.Po prostu wyłączam w solarium ekran na twarz.I tak jest opalona,ale nie czerwona.

Gość burakCz
ja zawsze też tak robilam. ale dzis poszlam na tube, twarz zakryłam recznikim i pomyslalam ze opale sie poł na pół. i 1/2 czasu opalalam sie z odkryta twarzą a 1/2 z zasłoniętą.

Gość kabel telefoniczny
:D

Gość odraaadzaaam
smarowanie twarzy kremami nawilżającymi, nawet nivea. nie smaruj jej kremami bo ona zatrzymują ciepło w skórze. nie powinno się tego robić!!! przez to dłużej się skóra "leczy"

Gość odraaadzaaam
jest fajna maść końska mentolowa na oparzenia, różnego typu rany. jest rewelacyjna! nazywa się maść końska, w jej skład wchodzą kasztany, ma ciemno bordowy kolor, jest świetna na takie rzeczy!

Gość odraaadzaaam
aaaa i z koniem ma współną tylko nazwę:P

Gość miaaa...23
Popieram poprzedniczkę ... nie smaruj twarzy tłustymi kremami ! JA kiedyś spaliłam sobie twarz na słońcu i posmarowałam kremem Nivea i nie minęło dużo czasu jak zamiast twarzy miałam jeden wielki bąbel z wodą :o Ja zawsze na solarium daje lampy (te na twarz) na full i jakoś specjalnie mocno mnie nie opala ... a reszta ciała ok :(